Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в Кюстендил на 19.08 от 20.00 ч. Тих кът 2 !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е и аз нема да съм с Фиат де. Ще съм с любовницата.А и мястото да уточните. Дъблин ми се струва добре.
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Коментар

Малее, верно нямаш работа. Направо разцепи секундата.И Дъблин става, може да хапнеме по нещо

Коментар

Да и аз смятам, че Дъблин е добре.Ако оправя Пунтозавъра, ще съм с него (колегите от axm са ми пратили накладки за с ABS).Час 19:00 - 20:00.Лично мен ме устройва и по - рано.
        Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Както кажете. Фиксирайте нещо, че е не утре, а вдругиден

Коментар

Ами нека тогава да фиксираме дата и час. Предполагам, че е удобно на всички 19.08 от 20.00 ч.Мястото е клуб Дъблин. Ще си позволя да коригирам и заглавието на темата.
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
              Ами нека тогава да фиксираме дата и час. Предполагам, че е удобно на всички 19.08 от 20.00 ч.Мястото е клуб Дъблин. Ще си позволя да коригирам и заглавието на темата.
              Браво Килър.Мога да се наема с организацията за места и куверт - свободна консумация.Марто

Коментар

За трима, евентуално малко повече хора...Иначе там съм. Ако не оправиш колата звънни по-рано да те взема.

Коментар

Благодаря Марто. Ще бъде от полза, защото имам впечатления, че малко трудно се намират места в тази част на вечерта.Предполагам, че ще сме около 5-7 човека. След това можем и на вилата да се качим.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

В такъв случай казвайте колко места искате. / винаги има вариант +/- 2,3 местаМарто 1-място

Коментар

Една маса за 6 човека мисля, че ще бъде достатъчна.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                        Една маса за 6 човека мисля, че ще бъде достатъчна.
                        В такъв случай, утре ще я уредя.За тези който не знаят къде се намира

Коментар

да измия колата и аз се присъединявам
                          ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Навихте ме!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колеги имаме маса за 6 човека. Запазих маса в двора. Ако предпочитате вътрешна маса, мога да се обадя и да преправим масата.Напомням на всички желаещи да присъстват Денят е утре, часът е 20:00 мястото е Тих кът 2 (бившият дъблин)Телефон за връзка с мен 0898313452Ще отида 5 - 10мин по рано, за да ви чакам, но ако някой ме изпревари, да търси резервацията на мое име - Мартин Паисиев

Коментар

така, това е важно уточнение за масата и срещата точно това щях да питам на ЛС ... не успях да измия колата че ме задържаха в бачкането...
                                ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Working...
                                X