Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в Кюстендил на 19.08 от 20.00 ч. Тих кът 2 !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща в Кюстендил на 19.08 от 20.00 ч. Тих кът 2 !

Здравей те ,бих искъл да ви попитам дали сте сагласни с мен да си направим една среща на всички колеги които имаме фиатове в Кюстендил и региона ..... нека се съберем ,да си направиме едно купонче , да хапнем пиинем и повеселим в някое заведение Единствено ентусиазмът и двете ти предупреждения те спасяват от трето и автоматичен БАН.Веднъж вече си предупреждаван за нарушаване на т.1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст".Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други.Прочети правилата на форума и ги спазвай,не е толкова трудно.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Около Великден може и да спретнем нещо.Аз и kiro_of_the_day сме на линия почти винаги, а може и vital да се присъедини.А и не е лошо да прочетеш правилата на форума колега.
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Коментар

Мдаа... да се разберем и да се съберем!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз си мисля на гарата пред Църна Маца да се съберем, в петък около 11.30 - 12.00.Ако има други предложения казвайте.
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

Здравейте колеги!Какво ще кажете да направим една Фиат среща някъде в Кюстендил ?
          Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Ако сте съгласни, можем да спретнем нещо на 18 или 19 този месец.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
              Ако сте съгласни, можем да спретнем нещо на 18 или 19 този месец.
              Съгласен!МД Днес с Витал, ще се видим да пием по кафе. Точна уговорка, ще направим към 18:00, който иска да заповяда.Телефонът ми е 0898313452

Коментар

Малко Ъп по темата.Колеги какво правим, ще има ли сбирка събота/неделя?

Коментар

Аз от 19.08 до 22.08 съм на линия. Можем на 21.08 по което време си харесате, но тогава няма да е просто Кюстендилска среща, а ще бие малко на среща на югозападна България.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Предлагам 19 или 20 (четвъртък или петък). За мен 2-та дни са безпроблемни. 21-ви ще съм на път, а 22-ри отивам на море.

Коментар

Нека да е 19-ти тогава. В некое кафенце, с паркинг пред него предлагам аз.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Добре, че по някаква случайност съм се абонирал за тази тема. Въобще бях забравил за съществуването й Ако не потвърдя в темата направо звънкайте Дайте предложение за кафето - аз предлагам Royal(автомивка Мания) при транжорната. Това е първото, за което се сещам

Коментар

vital написа:
                          Дайте предложение за кафето - аз предлагам Royal(автомивка Мания) при транжорната. Това е първото, за което се сещам
                          И аз това си мислех, другия вариант е Тих кът 2, бившият Дъблин, в Запад.19-ти е перфектно.

Коментар

Значи остава 19-ти. Час?
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Когато кажете, само не знам дали ще съм с Фиат, ама няма да ме биете, все пак Сааб-а е с дизел на Опел, демек на Фиат П.С Може ли да оправиш заглавието, че е...

Коментар

Working...
                              X