kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.
Collapse
X
-
kosta написа:Незнам, кои точно сте били на Цигов Чарк но като направих сравнение с разтоянието до там и това до Долна Баня ............. съм възмотен от коментарите ви !Бургас - Цигов Чарк - 354 км (в едната посока)Бургас - Долна Баня - 365 км (в едната посока)Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:kosta написа:Незнам, кои точно сте били на Цигов Чарк но като направих сравнение с разтоянието до там и това до Долна Баня ............. съм възмотен от коментарите ви !Бургас - Цигов Чарк - 354 км (в едната посока)Бургас - Долна Баня - 365 км (в едната посока)Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Коста, знам че не навиваш никой и на никой не са му се покачили доходите. Дразни ме изказването на Оги "То се вижда, че който иска - намира начин, който не иска - намира причини. н". Мога поне 10 имена на момчета да напиша без да се замислям, на които им се ходят на всички такива срещи. И аз никога не съм съжалявал за дадените пари по тези срещи. Надявам се да се съберете повече хора отколкото са се записали за сега , за да не са ви напразни усилията по организацията .Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Аз ще гледам тази седмица да си платя, както мога, щот превода ще е труден - проблеми с преводите заради собствената ми глупост :D Парите трябва да се дадат за записалите тази седмица до края, за колкото места ще се заемат, иначе хората няма да ги резервират.На Цигов чарк беше по-ниско бюджетно, но и условията не бяха толоква добри!Въпреки всичко, важни са хората, не обстановката.Ще се радвам да ви видя пак!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Irka_fihi написа:Моля хората, които не гледат деца и не са на квартира, да не реват от недостиг на пари!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Eeeee, Митяяяя, аз нал затуй съм ги сложила тия зелени човечета, да е ясно, че се шегувам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Естествено, че всеки си знае "хавата" и човек колкото и да има - не му стигат.Пък аз ша зема да се преместя в Загорето, че гледам хубави срещи си правите и е весело при вас! :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
аз пък имам собствен апартамент, жена и дете и ще Ода на срещата ! имам пари за бензин, имам пари за нощувки и храна, имам пари за всичкооооооооооооооооооооооооооооооооAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Irka_fihi написа:Eeeee, Митяяяя, аз нал затуй съм ги сложила тия зелени човечета, да е ясно, че се шегувам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Естествено, че всеки си знае "хавата" и човек колкото и да има - не му стигат.Пък аз ша зема да се преместя в Загорето, че гледам хубави срещи си правите и е весело при вас! :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар