Айде вече да видя записвания за срещата. Прав е Оги - спор да няма. Темата стана "Я аз да кажа защо няма да дойда"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.
Collapse
X
-
Абсолютно подкрепям колегата ОГИ,всеки се оплаква,ясно е че кризата е повсеместна, и за да приключим със спама некой да отвори Тема "Национални и Регионални срещи-мнения,предложения,препоръки Моето предложение е да има 3-национални,в западна,в централна,в източна България,така поне веднъж в годината срещата ще е близко до всеки фен!!!ПП. Питането ми за срещата е, дали може да се резервира само куверт в ресторанта без нощувка ?
Коментар
-
Не. Договорените цени са пакетни, и не включват нищо поотделно. Който не се запише - ще бъде на т. нар. свободна консумация, вероятно на общите цени на ресторанта, но може и да е договорено друго, засега това е информацията. Ако има промени, все още не ги знам, и моля да ме извините, че ви лъжа без да искам.
Коментар
-
ogi28b написа:Не. Договорените цени са пакетни, и не включват нищо поотделно. Който не се запише - ще бъде на т. нар. свободна консумация, вероятно на общите цени на ресторанта, но може и да е договорено друго, засега това е информацията. Ако има промени, все още не ги знам, и моля да ме извините, че ви лъжа без да искам.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Значи - апартаментите са мезонети - долу: трапезария, дневна, не знам си какво... горе: 2 спални за по двама души. Един човек плаща за 1 легло Независимо дали другото в стаята е заето, или другата стая от апартамента е свободна или не. Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел. Долу също има тоалетна. Ако ти и съпругата ти сте САМИ в целия апартамент - ще платите цена САМО ЗА ВАС ДВАМАТА, другата стая остава свободна
Коментар
-
ogi28b написа:Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел.
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:ogi28b написа:Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел.
Коментар
-
Явор Митев написа:Immortal написа:ogi28b написа:Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Явор Митев написа:Immortal написа:ogi28b написа:Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
ogi28b написа:5 страници - ГЛУПОСТИ !!!Омръзна ми да виждам нов пост в темата, и като го прочета - да се говори за нещо съвсем различно. МОЛЯ, от този момент нататък - придържайте се към заглавието на темата, което е:ЧАТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА на 9-11.04.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Кой викаш се обадил??? Аз съм по навит на табличка. Мали като се сетя на Яна колежката Ju как ме размаза на табла.За уайърлесчето треба Коста или кИЛАР да ти отговорят.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар