Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде вече да видя записвания за срещата. Прав е Оги - спор да няма. Темата стана "Я аз да кажа защо няма да дойда"

Коментар

Абсолютно подкрепям колегата ОГИ,всеки се оплаква,ясно е че кризата е повсеместна, и за да приключим със спама некой да отвори Тема "Национални и Регионални срещи-мнения,предложения,препоръки Моето предложение е да има 3-национални,в западна,в централна,в източна България,така поне веднъж в годината срещата ще е близко до всеки фен!!!ПП. Питането ми за срещата е, дали може да се резервира само куверт в ресторанта без нощувка ?

Коментар

Не. Договорените цени са пакетни, и не включват нищо поотделно. Който не се запише - ще бъде на т. нар. свободна консумация, вероятно на общите цени на ресторанта, но може и да е договорено друго, засега това е информацията. Ако има промени, все още не ги знам, и моля да ме извините, че ви лъжа без да искам.

Коментар

ogi28b написа:
          Не. Договорените цени са пакетни, и не включват нищо поотделно. Който не се запише - ще бъде на т. нар. свободна консумация, вероятно на общите цени на ресторанта, но може и да е договорено друго, засега това е информацията. Ако има промени, все още не ги знам, и моля да ме извините, че ви лъжа без да искам.
          не лъжеш, точно така е !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хайде нещо конкретно по темата - стаите са за 4-ма човека, но ние сме двама.Това значи ли, че трябва да се доплаща още?
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Значи - апартаментите са мезонети - долу: трапезария, дневна, не знам си какво... горе: 2 спални за по двама души. Един човек плаща за 1 легло Независимо дали другото в стаята е заето, или другата стая от апартамента е свободна или не. Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел. Долу също има тоалетна. Ако ти и съпругата ти сте САМИ в целия апартамент - ще платите цена САМО ЗА ВАС ДВАМАТА, другата стая остава свободна

Коментар

ogi28b написа:
                Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел.
                Бе може и ти и съпругата на колегата да се комбинирате, а твоята съпруга да се комбинира с колегата Важното е да е весело

Коментар

Immortal написа:
                  ogi28b написа:
                  Можеш да се комбинираш - ти и съпругата ти, с някой друг, и неговата съпруга - да ползвате 1 апартамент. Всеки плаща поотделно за себе си. Ти и съпругата ти ползвате ВАШ самостоятелен санитарен възел. Другият с неговата съпруга - ползват ТЕХЕН санитарен възел.
                  Бе може и ти и съпругата на колегата да се комбинирате, а твоята съпруга да се комбинира с колегата Важното е да е весело
                  Само да не стане колегата с колегата, пък съпругите пият кафе на верандата...хахахахаСпиш ли бре. Щи звъня...

Коментар

Явор Митев написа:
                    Immortal написа:
                    ogi28b написа:
                    Само да не стане колегата с колегата, пък съпругите пият кафе на верандата...хахахахаСпиш ли бре. Щи звъня...
                    Като сме тръгнали по тоя път що не се комбинираме всички И за да не е само спам, най-вероятно ще дойдем, дори и с една нощувка да е.Само тия дни да излезе графика на жената за следващия месец, да видим болнични ли ще взима иликак ще го правим.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Записването, гледам, върви с пълна пара

Коментар

trace написа:
                        Явор Митев написа:
                        Immortal написа:
                        ogi28b написа:
                        Като сме тръгнали по тоя път що не се комбинираме всички И за да не е само спам, най-вероятно ще дойдем, дори и с една нощувка да е.Само тия дни да излезе графика на жената за следващия месец, да видим болнични ли ще взима иликак ще го правим.
                        Да не стане само като в оня виц:"светнете тока да оправим организацията,че два пъти правих св...ки,три пъти ме е..ха,ба ти купона
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

стига бе чак до там ли да се стигне
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ogi28b написа:
                            5 страници - ГЛУПОСТИ !!!Омръзна ми да виждам нов пост в темата, и като го прочета - да се говори за нещо съвсем различно. МОЛЯ, от този момент нататък - придържайте се към заглавието на темата, което е:ЧАТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА на 9-11.04.
                            Май пак избягахме от темата.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Модератора се скара Я кажете по-запознатите са, че никъде не видях ... там някъде в района - уайърлесче нещо - ала, бала ? И предлагам преди да отидем - да си напрайм една организация за турнир по белот :D
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Кой викаш се обадил??? Аз съм по навит на табличка. Мали като се сетя на Яна колежката Ju как ме размаза на табла.За уайърлесчето треба Коста или кИЛАР да ти отговорят.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X