Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо, то и аз затова писах някъде по-рано: цените не са изобщо ВИСОКИ. Ама мене лично си казвам, бензина ме натоварва с още 120лв. поне. Като гледам пак как е тръгнал нагоре, не се знае до тогава каква ще му е цената. Това обаче непречи да получа сигнал по някое време от някой сателит и да запаля колата.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Да така е , не пречи да получа факс и тръгвам ,но засега прогнозите са други за жалост!

Коментар

а сега малко и аз :D парво да кажа че колкото и да ми се идва (по ред причини) за сажаление няма да мога и причината за това е само финансова. няма да изпадам в подробности само ще кажа че трябва да си купя винетка,да правя предница(все пак са около 800км а всички знаем какви бяха улиците до скоро не само в бургас) и като включа гориво и нощувка и ми идва доста нанагорно Няко й пак ще каже да се комбинираме добре ок но според мен самата идея за сбирка на авомобилен форум не е ли точно тази всеки да отиде с автомобила си е това е искам да ви пожелая приятно изкарване и да се повеселите и заради нас!!!П.П. Кики имам едно питане към теб отностно членството във ФФБ!пуснал съм заявление преди.....вече не помня 1 или 2 год но не съм пратил пари но не сам и получил отговор а там в темата ясно пишеше тогава че одобрените ще бадат известени!Можеш ли да дадеш малко пояснение по вапроса?знам не тук е мястото да питам за което се извинявям!!!поздрави на всички колеги
        FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

К’о става бе братя, някой в тая тема ще пише ли, че ще бъде на срещата??????Нещо май май..... Що така? Я малко по-сериозно.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ако няма "национална" , да се ориентираме към "регионална"?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

fihi написа:
              К’о става бе братя, някой в тая тема ще пише ли, че ще бъде на срещата??????Нещо май май..... Що така? Я малко по-сериозно.
              Идва ни се,ама...... ...,има време до края на месеца!

Коментар

Bavarec, в момента гледам зявлението ти - датата е 26.03.2009г.Защо не си приет за член на Сдружението не мога да ти отговоря веднага, защото ми е нужно време да проуча въпроса и да намеря скъсаното по веригата.Ако си спомням правилно, твоето заявление го донесе z_sutrov, но какво се е случило и защо молбата ти не е разгледана, не мога да знам Ще получиш отговор до края на следващата седмица!

Коментар

Immortal написа:
                  gelew написа:
                  ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
                  Точно ти не се оплаквай, защото Ичера ти беше на 25 км и пак не дойде.Всъщност на Ичера от Сливен имаше само 2 човека, и от Ямбол бяхме пак само 2 човека (ако не броим съпругите).Подозирам, че на някои хора и под балконите да им е срещата, пак ще намерят причина да не дойдат.
                  колегата gelew имаше извинителна белешка за сабота срещу неделя вечерта аз му званях преди да трагна
                  Fiat Tipo 1.6

Коментар

bavareca написа:
                    а сега малко и аз :D парво да кажа че колкото и да ми се идва (по ред причини) за сажаление няма да мога и причината за това е само финансова. няма да изпадам в подробности само ще кажа че трябва да си купя винетка,да правя предница(все пак са около 800км а всички знаем какви бяха улиците до скоро не само в бургас) и като включа гориво и нощувка и ми идва доста нанагорно Няко й пак ще каже да се комбинираме добре ок но според мен самата идея за сбирка на авомобилен форум не е ли точно тази всеки да отиде с автомобила си е това е искам да ви пожелая приятно изкарване и да се повеселите и заради нас!!!П.П. Кики имам едно питане към теб отностно членството във ФФБ!пуснал съм заявление преди.....вече не помня 1 или 2 год но не съм пратил пари но не сам и получил отговор а там в темата ясно пишеше тогава че одобрените ще бадат известени!Можеш ли да дадеш малко пояснение по вапроса?знам не тук е мястото да питам за което се извинявям!!!поздрави на всички колеги
                    колеги от Софийските райони не се сардете но и аз подкрепям "bavareca" защото малко или много ние с ГРАДСКИТЕ коли така да го кажа тряя земаме винетки на бензин сме и ще ни дойде мн нагоре.аз лично ако не ми се беши случил инцидента с колата МОЖЕ БИ казвам МОЖЕ БИ щях да дойда,затова мога да пожелая на колегите който ще бадат на срещата да се забавляват и заради нас който няма да сме там Поздрави
                    Fiat Tipo 1.6

Коментар

5 страници - ГЛУПОСТИ !!!* скъпо ми е* далече ми е* храната не ме кефи * обричам ви на провал* как да стана член* що не съм приет * на Ичера това, на Ичера онова* винетка нямам...Омръзна ми да виждам нов пост в темата, и като го прочета - да се говори за нещо съвсем различно. МОЛЯ, от този момент нататък - придържайте се към заглавието на темата, което е: ЧАТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА на 9-11.04. Не е нито "Коментари на цените и организацията", нито е "Който няма да идва - да пише". Извинявайте че така ви го казвам, но когато някой не идва - дали ще го напише или не - абсолютно ми е все едно! Но който ще идва - да пише, да обсъжда и т.н. А когато дойде време за нова среща, лично ще ви информирам, и който иска да организира национална среща от името на форума - да заповяда. Ако иска да си я направи в задния двор, ако иска да си купи хляб кренвирши и лютеница от магазина, и да ги внесе - негова работа. За другите въпроси - има раздел за членство, има спам-теми, има тема "оплачи се (от цените на нощувките , примерно)"БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО!Аз ЩЕ идвам на тази среща, но все още не съм се записал. Почти със сигурност ще съм там още от петък, и знам че не е далече, но ако някой има затруднения с финансите и пътуването от София - ще имам място в колата ми.

Коментар

ogi28b написа:
                        5 страници - ГЛУПОСТИ !!!* скъпо ми е* далече ми е* храната не ме кефи * обричам ви на провал* как да стана член* що не съм приет * на Ичера това, на Ичера онова* винетка нямам...Омръзна ми да виждам нов пост в темата, и като го прочета - да се говори за нещо съвсем различно. МОЛЯ, от този момент нататък - придържайте се към заглавието на темата, което е: ЧАТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА на 9-11.04. Не е нито "Коментари на цените и организацията", нито е "Който няма да идва - да пише". Извинявайте че така ви го казвам, но когато някой не идва - дали ще го напише или не - абсолютно ми е все едно! Но който ще идва - да пише, да обсъжда и т.н. А когато дойде време за нова среща, лично ще ви информирам, и който иска да организира национална среща от името на форума - да заповяда. Ако иска да си я направи в задния двор, ако иска да си купи хляб кренвирши и лютеница от магазина, и да ги внесе - негова работа. За другите въпроси - има раздел за членство, има спам-теми, има тема "оплачи се (от цените на нощувките , примерно)"БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО!Аз ЩЕ идвам на тази среща, но все още не съм се записал. Почти със сигурност ще съм там още от петък, и знам че не е далече, но ако някой има затруднения с финансите и пътуването от София - ще имам място в колата ми.
                        Не че нещо ама по този начин казваш на хората,които искат да дойдат и по една или друга причина искат да разберат повече "Е..те се в г..а"!Не е правилно така,а и темата е ЧАТ.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ogi28b написа:
                          Според мене точно това означава ЧАТ. Който не му харесва да не чете следващите 20стр. Трябва ли да се пълнят всички други теми с тази среща?
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Като говоря, се опитвам да не приказвам. Ето конкретно какво имах предвид:
                            sonicempire написа:
                            С риск да ме наплюят някой колеги ще кажа че това мероприятие е обречено на полупровал с тея "народни"цени.
                            sonicempire написа:
                            искам да кажа че много колеги включително и аз няма да можем да си го позволим това удоволствие колкото и да ни се иска.
                            gelew написа:
                            а да видях ... а стига тва Долна Баня е на 500 км отиване и връщане ... в тая криза аз съм пас за сега !!!
                            nai7 написа:
                            Защо тези срещи не са някъде по средата на България то повечето са от София и е ясно защо,все пак им е на има няма 80 километра,което не е все пак 300+300.
                            gelew написа:
                            ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
                            sonicempire написа:
                            На мен бензина няма да ми е толко много пари ама това спане и вечерята направо ще ме озъбят.като доведа и жената и дотам
                            VesMil написа:
                            Ами защо ще се делим ,нали всички сме едно! Сега аз като не съм член ще ям по-голяма пържола ли? Като се договарят по-ниски цени да е за всички, плюс това в тази криза всичко е въпрос на преговори и не е проблем за такава голяма група да се иска отстъпка и то обща за цялата група. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.
                            vaskoni_1980 написа:
                            абсолютно съм съгласен с колегата макар че не се познаваме и нали освен другите цели на ФФБ се стремим да е централна България да е еднакво далече на всички миналата година на лятната среща като беше в Габрово беше супер итал феста пак макар и лошото време бяхме много така мисля и виждам нещата аз
                            VesMil написа:
                            Не е въпроса в това, Дидо ти поне си запознат, че пътуването не е проблем за мен. Ама с тази задължителна консумация на стойност 25 лв е гадно, нито знам дали това ще го ям въобще ,за жена ми да не говоря. А това са си 50лв човече.Всеки сам си решава. Аз предпочитам ,а и като гледам не само Аз, да е на свободна консумация, всеки да си поръча каквото иска.Ако идвам ще има 2 места в колата при мен ,така че можем да се комбинираме с колегите от Стара Загора.
                            popara801 написа:
                            Аз бих станал член не може да ме събори членския внос,но привилегиите които има един член на сдружението няма да мога да се възползвам от тях,тъй като в Стара Загора няма място където може да си ползваш отстъпките.Все пак дори и за участието ми във форума си заслужава да съм член.Още се чудя.
                            bavareca написа:
                            а сега малко и аз :D парво да кажа че колкото и да ми се идва (по ред причини) за сажаление няма да мога и причината за това е само финансова. няма да изпадам в подробности само ще кажа че трябва да си купя винетка,да правя предница(все пак са около 800км а всички знаем какви бяха улиците до скоро не само в бургас) и като включа гориво и нощувка и ми идва доста нанагорно Няко й пак ще каже да се комбинираме добре ок но според мен самата идея за сбирка на авомобилен форум не е ли точно тази всеки да отиде с автомобила си е това е искам да ви пожелая приятно изкарване и да се повеселите и заради нас!!!П.П. Кики имам едно питане към теб отностно членството във ФФБ!.........
                            Italian написа:
                            колеги от Софийските райони не се сардете но и аз подкрепям "bavareca" защото малко или много ние с ГРАДСКИТЕ коли така да го кажа тряя земаме винетки на бензин сме и ще ни дойде мн нагоре.аз лично ако не ми се беши случил инцидента с колата МОЖЕ БИ казвам МОЖЕ БИ щях да дойда,затова мога да пожелая на колегите който ще бадат на срещата да се забавляват и заради нас който няма да сме там Поздрави
                            Това са само конкретните оплаквания, а между тях има сума ти допълнителни постове, които с тях, или без тях - никаква разлика. Тъй като сега прелиствах за да набера цитатите, забелязах че в ццялата тема има точно 7 поста които отговарят на темата. Прави си че темата е ЧАТ, но това не значи че е буквално чат. Някои я обърнаха на ОПЛАКВАНЕ. И по-точно:
                            Аз няма да идвам, ама да знаете, че ми е скъпо, и че ми е далече.
                            Надявам се, че си ме разбрал ?

Коментар

Ами дай да го зариваме тоя форум и това е,това не пишете онова не пишете.Вярно е че трябва да има ред ама чак пък толкова.И тази тема,както каза един колега е за чат.То е ясно че модератор сгрешил няма винаги са прави,ама колега Оги със предния си пост направо каза на повечето със малко финанси но желание да са там е... се изодзадзе.Без лоши чуства,надявам се.

Коментар

Колега нещо май се бъркаш - модератори са онези които пишат с червените букви , и следят за спазването на правилата. Да правим разлика, предлагам ? А форума е съставен първо от потребители, и аз като потребител който иска да коментира срещата , ви МОЛЯ да спрете да се оплаквате, особено щом няма да идвате. Ако знаех че ще чета само оплаквания - изобщо нямаше да пипна тая тема да я отварям дори. Но тя не се казва "Оплаквания", а в нея - само оплаквания. Разбираш ли ми мисълта? Защо изобщо намесваш думата "модератор", като в темата няма НИТО ЕДИН модериран пост Това че под нечие име пише модератор или потребител - нищо не означава. Един потребител е модератор само тогава, когато се налага да редактира, да предупреждава, и т.н. Във всички останали случаи - той е потребител. Гарантирам ти с 200 % сигурност, че щях да напиша точно същият пост, независимо под моето име дали пише "модератор", или "пикльо".ПП:
                                nai7 написа:
                                Ами дай да го зариваме тоя форум и това е,това не пишете онова не пишете.
                                Пиши всичко което те вълнува, но нека има ред? За какво са заглавията на темите? Ако всеки си пише безразборно какво където му падне - направо автоматично да се изписа в заглавието - "Тема". Така всяка тема ще е "тема" и всеки може да си пише къде каквото иска ли ? То и Чата за Бургас е Чат за Бургас, ама аз не влизам там да се оплаквам че цената на пицата в Дон Вито в София е 8 лева, и ми е скъпо, нали ? Айде наистина да спрем да пишем извън темата!

Коментар

Working...
                                X