Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Колеги, държа да обърна внимание на всички, че цените които са посочени в офертата са пакетни за спане и храна!Вие ако желаете можете да ги разделите на две нощувки по 30лв. плюс вечеря за 5лв., или на 45лв. за вечеря с безплатна нощувка Освен това, щом не искате да се делим един от друг, просто станете членове на Сдружение "ФИАТ Форум България"
    Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
      Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)
      Ванка, а според мене така е по-добре. Иначе пак можеше да се разбере, че за едни цената е тази , а за други-различна. Тогава щеше да има мноооооогоооооо повече недоволни. Поне така няма "скрито-покрито".
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        fihi написа:
        Ванка, а според мене така е по-добре. Иначе пак можеше да се разбере, че за едни цената е тази , а за други-различна. Тогава щеше да има мноооооогоооооо повече недоволни. Поне така няма "скрито-покрито".
        И това го има, не се сетих изобщо, че монетата има две страни.Дано по този начин се привлекат още членове в сдружението.
        Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
          z_sutrov написа:
          fihi написа:
          И това го има, не се сетих изобщо, че монетата има две страни.Дано по този начин се привлекат още членове в сдружението.
          А дано,ма да дали.Аз бих станал член не може да ме събори членския внос,но привилегиите които има един член на сдружението няма да мога да се възползвам от тях,тъй като в Стара Загора няма място където може да си ползваш отстъпките.Все пак дори и за участието ми във форума си заслужава да съм член.Още се чудя.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            fihi написа:
            z_sutrov написа:
            fihi написа:
            А дано,ма да дали.Аз бих станал член не може да ме събори членския внос,но привилегиите които има един член на сдружението няма да мога да се възползвам от тях,тъй като в Стара Загора няма място където може да си ползваш отстъпките.Все пак дори и за участието ми във форума си заслужава да съм член.Още се чудя.
            Батка, аз когато станах член не съм си и помислял за отстъпки и тем подобни. Идеята е важна. Всеки сам решава дали да бъде или не. Аз своето го взех. А ти недей много да се кумиш ами се записвай за срещата, за да нема
            Manowar - Татко

Коментар

Колеги, мислете рационално - ако станете членове преди срещата, реално ще ползвате 50% отстъпка от членския внос Дори и никакви други отстъпки да не ползвате, още едно подобно мероприятие ако организираме (което е сигурно) тази година и сте избили членския внос

Коментар

Добре де какво е необходимо за да стане един обикновен потребител член....?Извинявам се за отклонението.

Коментар

ЗАЯВЛЕНИЕ + 30лв.

Коментар

Kuku написа:
                    Членски вносЧленският внос е 30лв. на година. Встъпителната вноска е 20лв. Членство във Фиат Форум България - клубът на ФиатПредварително се извинявам ако от миналата година до сега има някакви промени и информацията не е точна.
                    Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                      Kuku написа:
                      Членски вносЧленският внос е 30лв. на година. Встъпителната вноска е 20лв. Членство във Фиат Форум България - клубът на ФиатПредварително се извинявам ако от миналата година до сега има някакви промени и информацията не е точна.
                      Я се разберете последно 30лв или 50лв. трябва да се плати, за да станеш член.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Има промяна, която все още не е гласувана и за това не е отразена в темата за членство, НО за 2010г. членския внос ще е в размер на 30лв., т.е. встъпителната вноска ще отпадне, по ред причини....

Коментар

Гледам, темата е хванала друга посока.

Коментар

споко само едно малко недоразумение знаем за членския внос редовно следяшите форума
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Няма недоразумения Както казах, промяната още не е стигнала до публично оповестяване и реално ви издавам тайни от "кухнята" Ако има желаещи да заплатят 50лв., вместо 30лв. - добре дошли!Интересно ми е, че никой не обърна внимание на разликата от 50% за членския внос, която се оформя с посещението на срещата - от това по-голям бонус....

Коментар

Поиграх си малко да поровя в раздела и да видя какви са били цените за нощувки на другите срещи. Това за хората, които казват че е скъпо.Резултата от "изследването":- Ичера ’2010 - нощувка - 20 лв, вечеря - обявена 20 лв, в последствие преминато на свободна консумация. Алкохол не ни даваха да си внесем явно (не че не си внесохме тайно )- Дряново/Габрово (Италфест)’2009 - нощувка - 20 лв, вечеря 20 лв.- Люляците (Габрово)’2009 - нощувка - 22 лв, вечеря - свободна;- Цигов чарк (Батак)’2009 - нощувка 15 лв, вечеря - свободна;- Арбанаси’2008 - нощувка 30 лв, вечеря - свободна;и т.н.Сравнено с миналите срещи, мисля че цената е повече от нормална, още повече като се имат предвид условията в комплекса (поне това, което се вижда от снимките).

Коментар

Working...
                                X