popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.
Collapse
X
-
Immortal написа:gelew написа:ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хоратаFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Immortal написа:sonicempire написа:е да ама не всички сме на гас,няма да споря винаги подкрепям такива събирания.Все пак не видях никъде 20лв за нощувка а по 40 50лв за вечер.
Коментар
-
Ами защо ще се делим ,нали всички сме едно! Сега аз като не съм член ще ям по-голяма пържола ли? Като се договарят по-ниски цени да е за всички, плюс това в тази криза всичко е въпрос на преговори и не е проблем за такава голяма група да се иска отстъпка и то обща за цялата група. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.
Коментар
-
Веско, договорена е много сериозна отстъпка от цената. Нормалната цена на този комплекс е 140 лв за къща (4 човека). Това прави 35 лв за нощувка, а ние плащаме по 20.А допълнителната отстъпка за членове е първата привилегия, която членовете получават от както го има сдружението. (освен отстъпките в някои магазини).Все пак членовете всяка година плащат членски внос и е нормално да има някаква полза за тях това. Който желае да стане член на сдружението - има съответна тема в сътветния раздел. Като се има предвид, че не съм си платил още членския внос, всъщност вместо 15 лв по-евтино, ще ми излезe с 15 лв по-скъпо, ама това е друг въпрос
Коментар
-
///// написа:popara801 написа:z_sutrov написа:popara801 написа:Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
VesMil написа:Ами защо ще се делим ,нали всички сме едно! Сега аз като не съм член ще ям по-голяма пържола ли? Като се договарят по-ниски цени да е за всички, плюс това в тази криза всичко е въпрос на преговори и не е проблем за такава голяма група да се иска отстъпка и то обща за цялата група. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:VesMil написа:Ами защо ще се делим ,нали всички сме едно! Сега аз като не съм член ще ям по-голяма пържола ли? Като се договарят по-ниски цени да е за всички, плюс това в тази криза всичко е въпрос на преговори и не е проблем за такава голяма група да се иска отстъпка и то обща за цялата група. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Immortal написа:Всеки решава за себе си.Но и от Стара Загора ако се оплаквате - та то няма 200 км до там...при това само магистрала - за нула време се стига.
Коментар
-
popara801 написа:///// написа:popara801 написа:z_sutrov написа:popara801 написа:Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.
Коментар
-
Колеги, държа да обърна внимание на всички, че цените които са посочени в офертата са пакетни за спане и храна!Вие ако желаете можете да ги разделите на две нощувки по 30лв. плюс вечеря за 5лв., или на 45лв. за вечеря с безплатна нощувка Освен това, щом не искате да се делим един от друг, просто станете членове на Сдружение "ФИАТ Форум България"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар