Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    z_sutrov написа:
    popara801 написа:
    Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.
    А аз си сложих главата , че ти ще си единият от представителите на Зарата.
    Да бе да видях Аз поста ти и се досетих,обаче нямам подкрепа.Както съм писал може и да присъствам не е напълно изключено. :D
    Митачее, имай нахалството, да не си ми цъфнал на срещата. Аз за чий ще го дъня целия тоз път, а?Да не ми се превземате, че ще ви обирам един по един от вас.ИСКАМ ВИ ВСИЧКИТЕ (ЦЕЛИЯ ФОРУМ) ЗАРАДИ МЕН ДА СТЕ НА ДОЛНА БАНЯ, ЩОТО И АЗ ЗАРАДИ ВАС ЩЕ СЪМ ТАМ.Разбрахме ли се?

Коментар

Immortal написа:
      gelew написа:
      ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
      Точно ти не се оплаквай, защото Ичера ти беше на 25 км и пак не дойде.Всъщност на Ичера от Сливен имаше само 2 човека, и от Ямбол бяхме пак само 2 човека (ако не броим съпругите).Подозирам, че на някои хора и под балконите да им е срещата, пак ще намерят причина да не дойдат.
      Не можах да дойда защото до последно щях да пътувам,но се отложи,а и не бях добре с парите,не че не съм искал !!! Сякаш живеете в друга страна казвате с лекота-"абе кво са 200-250лв" на пръв поглед са нищо найстина,но като ги няма или като са само те за месец ?+ че за кво е Фиат среща като ще се тъпчим 5 човека в една кола а не можем да дойдем и 5-те човека с фиатите си ?
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

FIATи всички сме виждали. Важното е, както казва и Живко, да се съберем заради нас си.Да се повеселим, да се опознаем...тез три неща

Коментар

Immortal написа:
          sonicempire написа:
          е да ама не всички сме на гас,няма да споря винаги подкрепям такива събирания.Все пак не видях никъде 20лв за нощувка а по 40 50лв за вечер.
          Нещо май не сте разбрали.Цена 65 лв на човек, която включва: 20 лв нощувка 9/10 + 20 лв нощувка 10/11 + 25 лв вечеря на 10-тиЦена 45 лв на човек, която включва: 20 лв нощувка 10/11 + 25 лв вечеря на 10-ти.
          ... при това - това са общите цени, а цените за членове на Сдружение ФФБ са още по-ниски.

Коментар

Ами защо ще се делим ,нали всички сме едно! Сега аз като не съм член ще ям по-голяма пържола ли? Като се договарят по-ниски цени да е за всички, плюс това в тази криза всичко е въпрос на преговори и не е проблем за такава голяма група да се иска отстъпка и то обща за цялата група. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

Коментар

Веско, договорена е много сериозна отстъпка от цената. Нормалната цена на този комплекс е 140 лв за къща (4 човека). Това прави 35 лв за нощувка, а ние плащаме по 20.А допълнителната отстъпка за членове е първата привилегия, която членовете получават от както го има сдружението. (освен отстъпките в някои магазини).Все пак членовете всяка година плащат членски внос и е нормално да има някаква полза за тях това. Който желае да стане член на сдружението - има съответна тема в сътветния раздел. Като се има предвид, че не съм си платил още членския внос, всъщност вместо 15 лв по-евтино, ще ми излезe с 15 лв по-скъпо, ама това е друг въпрос

Коментар

///// написа:
                popara801 написа:
                z_sutrov написа:
                popara801 написа:
                Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.
                Да бе да видях Аз поста ти и се досетих,обаче нямам подкрепа.Както съм писал може и да присъствам не е напълно изключено. :D
                Митачее, имай нахалството, да не си ми цъфнал на срещата. Аз за чий ще го дъня целия тоз път, а?Да не ми се превземате, че ще ви обирам един по един от вас.ИСКАМ ВИ ВСИЧКИТЕ (ЦЕЛИЯ ФОРУМ) ЗАРАДИ МЕН ДА СТЕ НА ДОЛНА БАНЯ, ЩОТО И АЗ ЗАРАДИ ВАС ЩЕ СЪМ ТАМ.Разбрахме ли се?
                Живак,има две събития да се случат за мен до тогава.Ако се случат и излезна от тях в кондиция,ще присъствам.А като се направи списъка и стане ясно,няма ли да минеш през Стара Загора да пътуваме в колонка както муе реда??? :D
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

VesMil написа:
                  Ами защо ще се делим ,нали всички сме едно! Сега аз като не съм член ще ям по-голяма пържола ли? Като се договарят по-ниски цени да е за всички, плюс това в тази криза всичко е въпрос на преговори и не е проблем за такава голяма група да се иска отстъпка и то обща за цялата група. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.
                  абсолютно съм съгласен с колегата макар че не се познаваме и нали освен другите цели на ФФБ се стремим да е централна България да е еднакво далече на всички миналата година на лятната среща като беше в Габрово беше супер итал феста пак макар и лошото време бяхме много така мисля и виждам нещата аз
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    VesMil написа:
                    абсолютно съм съгласен с колегата макар че не се познаваме и нали освен другите цели на ФФБ се стремим да е централна България да е еднакво далече на всички миналата година на лятната среща като беше в Габрово беше супер итал феста пак макар и лошото време бяхме много така мисля и виждам нещата аз
                    Ами аз колко пъти ви казвах да се хванете нещо да организирате, за да е в центъра горе-долу. А сега ходете. Нали ви се пътуваше.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

ами пътувани се ако се решим стягам колата до тогава и съм там е стига и смените да съвпаднат макар че е скъпъчко може и да идем още незнам

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Всеки решава за себе си.Но и от Стара Загора ако се оплаквате - та то няма 200 км до там...при това само магистрала - за нула време се стига.

Коментар

Immortal написа:
                          Всеки решава за себе си.Но и от Стара Загора ако се оплаквате - та то няма 200 км до там...при това само магистрала - за нула време се стига.
                          ами ако решим може и да идем

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Immortal написа:
                            Не е въпроса в това, Дидо ти поне си запознат, че пътуването не е проблем за мен. Ама с тази задължителна консумация на стойност 25 лв е гадно, нито знам дали това ще го ям въобще ,за жена ми да не говоря. А това са си 50лв човече.Всеки сам си решава. Аз предпочитам ,а и като гледам не само Аз, да е на свободна консумация, всеки да си поръча каквото иска.Ако идвам ще има 2 места в колата при мен ,така че можем да се комбинираме с колегите от Стара Загора.

Коментар

popara801 написа:
                              ///// написа:
                              popara801 написа:
                              z_sutrov написа:
                              popara801 написа:
                              Живак,има две събития да се случат за мен до тогава.Ако се случат и излезна от тях в кондиция,ще присъствам.А като се направи списъка и стане ясно,няма ли да минеш през Стара Загора да пътуваме в колонка както муе реда??? :D
                              Успех ти пожелавам в събитията тогава!

Коментар

Колеги, държа да обърна внимание на всички, че цените които са посочени в офертата са пакетни за спане и храна!Вие ако желаете можете да ги разделите на две нощувки по 30лв. плюс вечеря за 5лв., или на 45лв. за вечеря с безплатна нощувка Освен това, щом не искате да се делим един от друг, просто станете членове на Сдружение "ФИАТ Форум България"

Коментар

Working...
                                X