ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.
Collapse
X
-
gelew написа:ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хоратаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:gelew написа:ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хоратаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Колега, за спането като цена мисля, че е много добре. Може да отидеш само едната вечер и с вечерята включена в тази цена е напълно нормално. За нас обаче се губи смисъла толкова км за една вечер и трябва да отидем за 2-те, плюс гориво около 110лв. и смятай за 2-ма какво излзиза: 400лв с другите разходи.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
sonicempire написа:то идеята е на всички да им е еднакво неудобно колега :D Костенец е близо до Софето,вярно е.На мен бензина няма да ми е толко много пари ама това спане и вечерята направо ще ме озъбят.като доведа и жената и дотам
Коментар
-
Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
sonicempire написа:е да ама не всички сме на гас,няма да споря винаги подкрепям такива събирания.Все пак не видях никъде 20лв за нощувка а по 40 50лв за вечер.
Коментар
-
gelew написа:ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
Коментар
-
popara801 написа:Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:popara801 написа:Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар