Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Kuku написа:
      Nai, предишната среща на с.Ичера беше на повече от 300км. от София
      Ок колега ама тя не беше национална,във последствие стана такава.

Коментар

Kuku написа:
        Nai, предишната среща на с.Ичера беше на повече от 300км. от София
        Мисля, че няма смисъл да се започва спора с мястото. А на Ичера срещата беше идея да се събираме от нашия регион. Небеше замислена за национална.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Не започваме спор - отговарям на Nai7

Коментар

Kuku написа:
            Не започваме спор - отговарям на Nai7
            Както казва един мой добър приятел от Кюстендил"Епа думаме си"

Коментар

gelew написа:
              ще се съберат софианци и пловдивчани и тва ще е Бургас,Варна,Сливен,Ямбол та дори и Стара Загора имаме бая коли,но ме съмнява че ще отидат дори и 10% от хората
              Споко колега. Скоро ще се сберем по нашите земи. Само да се постопли малко. Ама за това в темата, която е пусната ще има инфо повече. Иначе от Зарата знам поне 2-ма, че ще присъстват в Д.Баня.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                gelew написа:
                Споко колега. Скоро ще се сберем по нашите земи. Само да се постопли малко. Ама за това в темата, която е пусната ще има инфо повече. Иначе от Зарата знам поне 2-ма, че ще присъстват в Д.Баня.
                то идеята е на всички да им е еднакво неудобно колега :D Костенец е близо до Софето,вярно е.На мен бензина няма да ми е толко много пари ама това спане и вечерята направо ще ме озъбят.като доведа и жената и дотам
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Колега, за спането като цена мисля, че е много добре. Може да отидеш само едната вечер и с вечерята включена в тази цена е напълно нормално. За нас обаче се губи смисъла толкова км за една вечер и трябва да отидем за 2-те, плюс гориво около 110лв. и смятай за 2-ма какво излзиза: 400лв с другите разходи.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

sonicempire написа:
                    то идеята е на всички да им е еднакво неудобно колега :D Костенец е близо до Софето,вярно е.На мен бензина няма да ми е толко много пари ама това спане и вечерята направо ще ме озъбят.като доведа и жената и дотам
                    Колега, извинявай, ама 20 лв за нощувка ми се струва повече от приемливо.Малко е скъпичка вечерята - 25 лв, но пък можем да си внесем неограничено количество алкохол свободно, така че ще компенсираме от там.Аз ще ви предложа моята сметка, като съм на средно разстояние от мястото - 280 км.За двете нощувки и вечерите на мен и съпругата ми - 115 лв (понеже аз съм член на сдружението).Пътни - 600 км - 60 л.газ - 70 лв (по сегашни цени)Допълнителни джобни (още една вечеря, закуски, други) - още примерно 65 лвОБЩО: 250 лвНе е малка сумата в тази криза, но не е и непоносима. На срещите в х.Яна (гр.Бобошево) и Цигов Чарк харчовете бяха подобни. На срещата в Арбанаси също. Погледнато реално, дори на срещата в Ичера, която ми е под носа - пак похарчихме близо 200 лв.Винаги една национална среща излиза на сума от този порядък.Който има желание и възможност - ще дойде. Който няма - ще дойде следващия път. Затова и срещите ги правим на различни места в България, за да няма винаги едни и същи ощетени.Напълно осъзнавам, че от Варна например това са едни 1000 км (отиване и връщане) и ако си на бензин това си е една сериозна сума само за горивото. Но пък може да се комбинирате няколко човека с една кола. Все пак е някакъв вариант - за човек който няма големи възможности. (Ясно че нямаме - щом караме ФИАТи )И аз не съм цъфнал и вързал (който ме познава - знае), и за мен сумата не е никак малка - за да не кажете той тоз чорбаджия, не му пука.И още нещо да добавя - оказва се, че най-редовни на срещите не са хора с високи доходи, а точно обратното. Няма да ги изброявам, достатъчно е да погледнете темата "Похвали се, оплачи се" и ще се сетите.Ще се радвам да дойдат повече хора, а и силно се надявам и аз да присъствам

Коментар

е да ама не всички сме на гас,няма да споря винаги подкрепям такива събирания.Все пак не видях никъде 20лв за нощувка а по 40 50лв за вечер.
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

sonicempire написа:
                          е да ама не всички сме на гас,няма да споря винаги подкрепям такива събирания.Все пак не видях никъде 20лв за нощувка а по 40 50лв за вечер.
                          Нещо май не сте разбрали.Цена 65 лв на човек, която включва: 20 лв нощувка 9/10 + 20 лв нощувка 10/11 + 25 лв вечеря на 10-тиЦена 45 лв на човек, която включва: 20 лв нощувка 10/11 + 25 лв вечеря на 10-ти.

Коментар

gelew написа:
                            Точно ти не се оплаквай, защото Ичера ти беше на 25 км и пак не дойде.Всъщност на Ичера от Сливен имаше само 2 човека, и от Ямбол бяхме пак само 2 човека (ако не броим съпругите).Подозирам, че на някои хора и под балконите да им е срещата, пак ще намерят причина да не дойдат.

Коментар

popara801 написа:
                              Не ми е проблем да присъствам на срещата,но може би ще пропусна от солидарност към колегите от източна и североизточна БГ.Дано да ми дойде друга идея до датата,че и с тази работа малко неясен график до тогава.Ако не присъствам по една или друга причина успех и приятно изкарване.
                              А аз си сложих главата , че ти ще си единият от представителите на Зарата.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                popara801 написа:
                                А аз си сложих главата , че ти ще си единият от представителите на Зарата.
                                Да бе да видях Аз поста ти и се досетих,обаче нямам подкрепа.Както съм писал може и да присъствам не е напълно изключено. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X