Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И ние тръгваме
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Някой вече пристигнал няма ли?Аз приключвам работата си за днес. Приятно изкарване на всички, които са от тази вечер в Долна Баня. Да не изпиете всичкото пиенье таз вечер, хей! Да оставите и за утре!Аз сутринта ще ви проверя, кой как е станал Да ви нося ли зелева чорба? При мен промяната е, че за разлика от вас, ще остана в комплекса до понеделник включително, че може дори и вторник...Ще съчетаем полезното с приятното, няма как

Коментар

Immortal написа:
        Някой вече пристигнал няма ли?Аз приключвам работата си за днес. Приятно изкарване на всички, които са от тази вечер в Долна Баня. Да не изпиете всичкото пиенье таз вечер, хей! Да оставите и за утре!Аз сутринта ще ви проверя, кой как е станал Да ви нося ли зелева чорба? При мен промяната е, че за разлика от вас, ще остана в комплекса до понеделник включително, че може дори и вторник...Ще съчетаем полезното с приятното, няма как
        за зелева чорба незнам , ама бихме хапнали мекички, ако ни донесете !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

От мен пожелания за весело прекарване,тежки маси и пълни чаши.Ще чакаме репортажи и снимки от събитието.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            От мен пожелания за весело прекарване,тежки маси и пълни чаши.Ще чакаме репортажи и снимки от събитието.
            ти лично си за пребиване! благодарим за пожеланията и знаеш, че ще бъдат изпълнени, но аз лично много съжалявам, че няма да дойдеш!
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
              krasio_79bs написа:
              ти лично си за пребиване! благодарим за пожеланията и знаеш, че ще бъдат изпълнени, но аз лично много съжалявам, че няма да дойдеш!
              Еееее,чак пък за пребиване Много ми се идваше за да се видя с приятели,но уви обстоятелствата ме възпрепятстват този път.Дано на следващата среща да наваксам :D
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
                Някой вече пристигнал няма ли?
                Има ве тук сме trace,kilar,fire,qNis_z и ние Tornado-ви
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  Immortal написа:
                  Някой вече пристигнал няма ли?
                  Има ве тук сме trace,kilar,fire,qNis_z и ние Tornado-ви
                  браво ве не ве ли е срам, слагайте масата, че и ние идваме !

Коментар

Ади и аз излитам след има-няма 6-7 часа. Утре сабали ще си пием кафето заедно на Долна Баня.Янко, още един бърз въпрос. На картата гледам едно отклонение от магистралата за стария път, което е към 4-5 км през някакво село Цалапица. От там ли или през разклона за Пазарджик?

Коментар

Весело изкарване и от мен, идваше ми се и то много, но няма как!

Коментар

///// написа:
                        Ади и аз излитам след има-няма 6-7 часа. Утре сабали ще си пием кафето заедно на Долна Баня.Янко, още един бърз въпрос. На картата гледам едно отклонение от магистралата за стария път, което е към 4-5 км през някакво село Цалапица. От там ли или през разклона за Пазарджик?
                        През Цалапица. Ама най-добре си карай по магистралата.

Коментар

Живко ,като чета ще минаваш през Стара Загора. Обади се да пием кафе ,с Дидо се разбрахме сутринта към 7.30 да се видим за по кафе!

Коментар

Добър вечер
                            Прикачени файлове

Коментар

Колеги желая ви приятно искарване и много смях и веселие до зори ще очакваме снимков мат’рял
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Някои отидохме, видяхме и се прибрахме
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X