Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.

Предлагам тук всеки да изказва мненията си и въпросите си относно срещата, понеже другата тема е заключена.Ако ръководството на ФФБ реши, че темата е излишна може да я изтрие.Ето и моя въпрос:
    kilar написа:
    Записването става с превод по сметката на Сдружение Фиат Форум България :Име на получателя: Фиат форум България, сдружениеБанкова сметка: BG32CECB97901097968700Основание: Среща Долна Баня - никМоля, обърнете внимание, че договорените цени са за горепосочените условия и при спазване срока за записване. След това всеки минава на свободна консумация.
    Понеже не видях да има тема за записване и посочен срок, искам да попитам до кога могат да се превеждат пари от желаещите да присъстват?.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Да и на мен ми направи впечатление и Миро и Дидо да споменават "краен срок", но няма конкретна дата и в двата поста.

Коментар

Насочващо - около края на март.

Коментар

С риск да ме наплюят някой колеги ще кажа че това мероприятие е обречено на полупровал с тея "народни"цени.Хора осъзнайте се какво се случва около нас,стига сме гледали турски сериали вечер и да се лъжем че сме добре.Искам да кажа че този който организира мероприятието трябва да вземе предвид лошото финансово положение на повечето българи и да мисли от тази посока.Иначе успех, хубаво е да има събирания
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

ogi28b написа:
          срока с точност е 28.03.2010
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

sonicempire написа:
            С риск да ме наплюят някой колеги ще кажа че това мероприятие е обречено на полупровал с тея "народни"цени.Хора осъзнайте се какво се случва около нас,стига сме гледали турски сериали вечер и да се лъжем че сме добре.Искам да кажа че този който организира мероприятието трябва да вземе предвид лошото финансово положение на повечето българи и да мисли от тази посока.Иначе успех, хубаво е да има събирания
            аз нещо не можах да те разбера ?!
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
              sonicempire написа:
              аз нещо не можах да те разбера ?!
              искам да кажа че много колеги включително и аз няма да можем да си го позволим това удоволствие колкото и да ни се иска.
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

kosta написа:
                ogi28b написа:
                срока с точност е 28.03.2010
                Добре, че беше ти да уточниш.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

От Бургас май този път ще сме повечето пас. Но времето ще покаже.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

ква среща кви 5 лв я дайте да видя къде го гледате тва?
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

а да видях ... а стига тва Долна Баня е на 500 км отиване и връщане ... в тая криза аз съм пас за сега !!!
                      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Чудесно е за срещата ,но след като почнах да си правя сметка колко евентуално ще ми излезе иииии ...... не съм сигурен!!!45*2= 90лв.400км = 60лв гориво, 150лв задължителни + 100 лв допълнителни разходи /пари които така или иначе трябва да имам/---> Общо 250лвИмам предвид че в края на м.март ми излиза вноската за Каското+Гражданската=290лв.Това е при мен не знам при вас как е ,но не е на добре.

Коментар

Защо тези срещи не са някъде по средата на България то повечето са от София и е ясно защо,все пак им е на има няма 80 километра,което не е все пак 300+300.

Коментар

Според мен всичко е избрано перфектно, успех на организаторите П.П. Сравнявам цените на нощувките, с други комплекси, и мисля че вообще не са високи, особено като се има в предвид, колко е подходящ за подобно мероприятие комплекса. За съжаление, не може на всички да им е близо и изгодно, затова срещите се правят на различни места и в различни краища на България!!!

Коментар

Nai, предишната среща на с.Ичера беше на повече от 300км. от София

Коментар

Working...
                              X