На вниманието на колегите от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и всичко наоколо Мисля, че е време за поредната среща на нашия регион! Дайте мнения и споделете вашата нагласа за подобно събитие - къде, кога, как и т.н.!
Re: Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/
la squadra azzurra написа:
На вниманието на колегите от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и всичко наоколо
Колко наоколо? Искам и аз
Дайте мнения и споделете вашата нагласа за подобно събитие
Твърдо- ДА. Нагласям се
къде
ТУК илиТУК (наоколо има още много подобни хижи и хотелчета, но не им откривам сайтовете в момента)
кога
Пролетно време
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Брей, Стефчо, ти все едно си се подготвял дълго време с този отговор И май пак ти се пътува
Много верни неща си написал
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Искам и Аз и Аз!!!Ами давайте сега да видим какво да направим.1-во да измислим мястото и после датата и някой да организира нещата.В нашия регион има добри места,обаче така и не се навива никой да организира нещо.А и право да си кажа ходи ми се другаде и по възможност да е на планина.Давайте да видим към Родопите някой нещо може ли да поразпита.Поздрави.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Като има предложение за място е хубаво да има и организатор, който ще се заеме да уреди нещата в това място. В Старозагорско - колегите заралии, в Бургаско - аз, примерно, в Сливенско - сливналии/ямболии/ и т.н. Моята оферта е www.zelenika-bg.com, вече я бях споделил в темата на Ст.Загора, но е само за около 35 човека!
И аз съм за среща За момента не мога да се заема с организация и не знам дали ще имам възможност да присъствам.Ще направя всичко възможно да присъствам.
Re: Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/
На вниманието на колегите от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и всичко наоколо Мисля, че е време за поредната среща на нашия регион! Дайте мнения и споделете вашата нагласа за подобно събитие - къде, кога, как и т.н.!
Ааааа, колеги, не така! Кви са тия срещи нон стоп? Имайте милост! Някои хора трябва да правят кръщенка, после рожден ден и какво ли не още...
Ами аз мисля тогава, че мястото и датата вие казвате. Хем да направим кръщенето, хем и среща. А колкото до "100-те бора" нещо не ми хареса когато ходихме, а и е за малко хора. Под нея имаше едно хотелче, ама не го помня как се казваше беше по-добре.
Коментар