Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/

На вниманието на колегите от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и всичко наоколо Мисля, че е време за поредната среща на нашия регион! Дайте мнения и споделете вашата нагласа за подобно събитие - къде, кога, как и т.н.!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Този път се надявам да мога да присъствам (:
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Re: Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/

la squadra azzurra написа:
      На вниманието на колегите от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и всичко наоколо
      Колко наоколо? Искам и аз
      Дайте мнения и споделете вашата нагласа за подобно събитие
      Твърдо- ДА. Нагласям се
      къде
      ТУК илиТУК (наоколо има още много подобни хижи и хотелчета, но не им откривам сайтовете в момента)
      кога
      Пролетно време
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Брей, Стефчо, ти все едно си се подготвял дълго време с този отговор И май пак ти се пътува
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Брей, Стефчо, ти все едно си се подготвял дълго време с този отговор И май пак ти се пътува
          Много верни неща си написал
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

за кога е тази среща

Коментар

Искам и Аз и Аз!!!Ами давайте сега да видим какво да направим.1-во да измислим мястото и после датата и някой да организира нещата.В нашия регион има добри места,обаче така и не се навива никой да организира нещо.А и право да си кажа ходи ми се другаде и по възможност да е на планина.Давайте да видим към Родопите някой нещо може ли да поразпита.Поздрави.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И двете места които е посчил колегата Stefanaki си заслужават а и са удобни за по голяма аудитория :D
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

вътре съм казвайте ?
                  Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Ще следя темата и аз, но за сега нищо сигурно не казвам.

Коментар

Като има предложение за място е хубаво да има и организатор, който ще се заеме да уреди нещата в това място. В Старозагорско - колегите заралии, в Бургаско - аз, примерно, в Сливенско - сливналии/ямболии/ и т.н. Моята оферта е www.zelenika-bg.com, вече я бях споделил в темата на Ст.Загора, но е само за около 35 човека!
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

И аз съм за среща За момента не мога да се заема с организация и не знам дали ще имам възможност да присъствам.Ще направя всичко възможно да присъствам.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/

На вниманието на колегите от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора и всичко наоколо Мисля, че е време за поредната среща на нашия регион! Дайте мнения и споделете вашата нагласа за подобно събитие - къде, кога, как и т.н.!

Коментар

Ааааа, колеги, не така! Кви са тия срещи нон стоп? Имайте милост! Някои хора трябва да правят кръщенка, после рожден ден и какво ли не още...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Ааааа, колеги, не така! Кви са тия срещи нон стоп? Имайте милост! Някои хора трябва да правят кръщенка, после рожден ден и какво ли не още...
                              Ами аз мисля тогава, че мястото и датата вие казвате. Хем да направим кръщенето, хем и среща. А колкото до "100-те бора" нещо не ми хареса когато ходихме, а и е за малко хора. Под нея имаше едно хотелче, ама не го помня как се казваше беше по-добре.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                              X