Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А с нашите?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      А с нашите?
      Не съвпада, споко.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Immortal написа:
        Колеги, предлагам да задържим малко.Все още не е широко известно и не е уточнено окончателно, но се предвижда официалната пролетна среща да е в началото на април и да не е много близо до нашия край (за което ще са нужни повечко средства) - да издам малко неща от кухнята. Предлагам да се въздържаме до тогава от срещи с преспиване и препиване, за да имаме капацитет за националната среща."Бялата къща" на Напоителни системи на Жребчево НЕ РАБОТИ. Информация от преди месец.@bavareca,‌ (още малко информация от кухнята) - проекто-датата за националната среща НЕ съвпада с твоите ангажименти.
        Ами това е отговор на запитването за среща г-н Immortal.А сега да ни кажете нещо по-точно за мястото и точната дата,както и кой я оганизира.Мерси предварително. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Организатор е Сдружението ФИАТ Форум България.Къде и кога ще разберем съвсем скоро (предполагам до няколко дни), не мога да кажа повече засега, за да не ви подведа.Имайте малко търпение, няколко дни само.

Коментар

Аз само да питам за Италфест ли иде реч, или за Регионална среща?!

Коментар

Immortal написа:
              Организатор е Сдружението ФИАТ Форум България.Къде и кога ще разберем съвсем скоро (предполагам до няколко дни), не мога да кажа повече засега, за да не ви подведа.Имайте малко търпение, няколко дни само.
              Виждам, че Дидо вече ме е изпреварил - задръжте така на полусъединител, колеги. Съвсем скоро ще има още конктретно инфо за националната среща.

Коментар

май и аз ще доида ........ да не гадая но на 70% предполагам ще е италфеста.
                punto gt3 98'

Коментар

didoterziev написа:
                  Аз само да питам за Италфест ли иде реч, или за Регионална среща?!
                  Иде реч нито за едното, нито за другото Става дума за НАЦИОНАЛНА (Регионална, ама за цяла България) среща на форума, като тази тук например - http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/meeting_03_09/

Коментар

Предлагам някой модератор или знаещ да "изплюе камъчето", да преименува темата и т.н.П.П.: А пък ние с la squadra azzurra ще се съберем регионално.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Чакаме да чуем ама съединителите ни са поизносени вече давайте по скоро няма гарнция за идването ми ама все пак да знам да си направя смените от по рано
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Окончателна и официална информация ще има най-рано в неделя (28.02) след обяд.

Коментар

Става дума за НАЦИОНАЛНА (Регионална, ама за цяла България) среща на форума, като тази тук например - http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/meeting_03_09/[/quote]Между другото на тази среща имаше доста хора и беше много яко.А и мястото беше добро,но ми се струва,че лятото там ще е супер. :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                            Колеги, предлагам да задържим малко.Все още не е широко известно и не е уточнено окончателно, но се предвижда официалната пролетна среща да е в началото на април и да не е много близо до нашия край (за което ще са нужни повечко средства) - да издам малко неща от кухнята. Предлагам да се въздържаме до тогава от срещи с преспиване и препиване, за да имаме капацитет за националната среща."Бялата къща" на Напоителни системи на Жребчево НЕ РАБОТИ. Информация от преди месец.@bavareca,‌ (още малко информация от кухнята) - проекто-датата за националната среща НЕ съвпада с твоите ангажименти.
                            мерси за инфото
                            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Аре де,който не е заявил участие да го направи,че много малко до сега сме гледам.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

За тая среща дето се задава, по-скоро ще пишат тия дето няма да идват ми се струва :D П.П. Дано не урочасам нещо де ...

Коментар

Working...
                                X