Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Втора регионална среща за Югоизточна БГ/дискусия/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте и от мен колеги аз този път няма да се каня от далече да не стане както с ичера каних се каних се и в крайна сметка не можах да дойда и ще си пасувам че е рано още ама по принцип за такива срещи :D
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз гласувам веднага с две ръце за Жребчево,намира се между Зарата и Сливен,и между Пловдив и Бургас което го прави идеално,като добавим и природата с Комплекса, сега като си взема и голям двг за лодката качвам я в Буса и съм ПРъВи Там

Коментар

Също съм За Жребчево. Нека да излезе някакво решение за избор на място и да изберем и дата.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Жребчево с 2 ръце
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

На Жребчево намерих тези предложения:http://bulgaria.domino.bg/sliven/fir...com/Други Тур.Обекти на които не намерих координати са:Почивна база "Белият Дом"Хотел"Рай"и база Стоте Бора !

Коментар

didoterziev написа:
              На Жребчево намерих тези предложения:http://bulgaria.domino.bg/sliven/fir...com/Други Тур.Обекти на които не намерих координати са:Почивна база "Белият Дом"Хотел"Рай"и база Стоте Бора !
              Първота база може да помолим колегите от Сливен да я проверят, понеже преди беше добре и съм ходил там. Обаче преди около 1-1,5г. минах и беше затворено и изоставено. А за 100 бора не става, ходил съм. Малко е и няма да се съберем не само за спъне ами и в механата няма да можем да се натъпчем. Като гледам и Белият дом и х-л Рай са малки. Единственото, което може да ни събере е първото. ТАка, че някой колега от СЛивен ако има възможност да прескочи да хвърли едно око. Не ми пречи да се обадя, ама все пак друго е да се види на живо. Може да направи някоя снимка.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Току що се чух със служителка на фирмата, първото предложение (базата на напоителни системи) , май трябва да отпадне, защото не е сигурно дали ще работи вообще, не е работило 2-години вече.Май трябва да си търсим ново място.?!

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Ааааа, колеги, не така! Кви са тия срещи нон стоп? Имайте милост! Някои хора трябва да правят кръщенка, после рожден ден и какво ли не още...
                  доколкото се познаваме с вас няма да е проблем да отпразнуваме всичко това някаде по пътищата Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ние сме за среща но доколкото си знам късмета сигурно датата ще съвпадне с някой мой ангажимент
                  FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Ааааа, колеги, не така! Кви са тия срещи нон стоп? Имайте милост! Някои хора трябва да правят кръщенка, после рожден ден и какво ли не още...
                    доколкото се познаваме с вас няма да е проблем да отпразнуваме всичко това някаде по пътищата Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ние сме за среща но доколкото си знам късмета сигурно датата ще съвпадне с някой мой ангажимент
                    Мдаааа, и в тоя ред на мисли, искам да уведомя уважаемите колеги, че на дати 27 - 28 март е наложено вето за срещи! 16 април също! А пък вие с Галка имате голяяяямо неизвинено отсъствие за предната среща!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      bavareca написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Мдаааа, и в тоя ред на мисли, искам да уведомя уважаемите колеги, че на дати 27 - 28 март е наложено вето за срещи! 16 април също! А пък вие с Галка имате голяяяямо неизвинено отсъствие за предната среща!
                      Та не разбрах къде ще ни събирате на тези дати!
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

У Шопску.Който иска да заповяда.Ма в никъв случай с празни ръце.Ние армагани не отказваме, пък и ша са напрайм(почерпим) порядъчно.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ето и списък на подаръците, които бихме желали да получим:Фамилна къща в Драгалевци или 4-стаен апартамен в Овча купелКемперВаучър за околосветско пътешествиеМоже и някоя Крома Ами...това е.На вила и яхта не държим особено.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

здравейте и от мен за кои дати е тази среща
                            Fiat Coupe 1.8 16V
                            Fabbrica Italiana Automobili Torino

Коментар

Мдаааа, и в тоя ред на мисли, искам да уведомя уважаемите колеги, че на дати 27 - 28 март е наложено вето за срещи! 16 април също! е да де точно за този мой късмет говорех Календар:Писта Велико Търново 27-28 Март 2010, Нац. ш-т I кръгПиста Хасково 08-09 Май 2010, Нац. ш-т II кръгПиста Дракон I 29-30 Май 2010, Нац. ш-т III кръгПиста София 25-26 Септември 2010, Нац. ш-т IV кръгПиста Дракон II 02-03 Октомври 2010, Нац. ш-т V кръгПиста Бургас 16-17 Октомври 2010, Нац. ш-т VI кръгПиста Диамо Серес 06-07 Ноември 2010, Нац. ш-т VII кръгвместо да се почерпим с приятели аз ще бачкам
                              FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Колеги, предлагам да задържим малко.Все още не е широко известно и не е уточнено окончателно, но се предвижда официалната пролетна среща да е в началото на април и да не е много близо до нашия край (за което ще са нужни повечко средства) - да издам малко неща от кухнята. Предлагам да се въздържаме до тогава от срещи с преспиване и препиване, за да имаме капацитет за националната среща."Бялата къща" на Напоителни системи на Жребчево НЕ РАБОТИ. Информация от преди месец.@bavareca,‌ (още малко информация от кухнята) - проекто-датата за националната среща НЕ съвпада с твоите ангажименти.

Коментар

Working...
                                X