мале аз съм мн зле, ще дойда дръжки купих незнам си кво... а най-важното забравих че незнам как да стигна там я ми дайте инструкции аз се намирам в студентски град
виж по назад има карта а иначе сточна гара и нагоре си към дружба младост ама не по васил левски а другото до него и малко по нагоре трябва да видиш яко фиатки
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
сори за поста останових че мога да стигна до там а последно нали се разбираме 11:00 там. дали ще има и някой по рано там, вслучай че подраня )До уте колеги дано се съберем повечко. И рабоат да свършим и да се позапознаем
Много добре се получи!!!Особено пък за мен (4 дръжки на Брава-та ) Специално искам да похваля Здравко!!! Този човек ме изумява! Смени на всички дръжките и на мен и 4-те Наиситна - МНОГО ПИЧ!
дам това беше мн добре смених и 2те дръжки (Здравко де за което МН благодаря) оправих си седалката и подкалника(калобрана)беше мн пулзотворна среща.пък и се позапознахметрябва да се правят такива срещи отвреме на време
Е, имаше и отцепници, които вместо да си сменят дръжките, си смениха гарнитурата на капака на клапаните :D Ето общ изглед от събитието.P.S. Каква ще е темата на следващата сбирка? :D
Следващата тема е "всеки по каса бира за Здравко" Иначе беше много добре и полезно... само човека който най-много помагаше, май на него нищо никой не успя да помогне А следващия път ще идем по-нагоре към задънената част и ще спрем по-подредено! Така ще се съберат повече коли и ще има повече място!А аз викам следващата седмица пак... дори и да нямаме проблеми - може просто да се видим... и който намери по нещо на място...
Коментар