Жалко че не носе апарат....добре че поненякой е носел апарат вместо клещи....
Лошото е че забравих фотото при момата и няма да мога да кача днеска снимките от срещата! Те реално на са и кой знае какво поради простата причина, че подпирах и придържах тук там на баш майсторът Здравко и не остана много време за снимки!Все пак и на мен ми предстои такава смяна иисках да запаметя повече неща не през екрана на фотото! :P
Аз за съжаление бях само съгледвач. Здравко да отваря сервиз, а помоща от мен! Срещата беше приятна и полезна. Предполагам, че всички са останали доволни - и онези които успяха да направят нещо по колите си и онези, за които тя беше просто среща... Хубаво е едно такова мероприятие да се полива с бира на финала, но това май ще остане за края на месеца!?
Предлагам да е веднъж в месеца. Часът и мястото да си останат същите.За тези които обичат да си ровичкат по колата - идеално.Може също размяна на части да правим и най-много -опит. На мен ми липсва.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Мите а искаш ли към края на месеца да демонстрираш как се сменят спирачни дискове на браво ) (да не уручасвам нещата амам очаквам да видаа некои лев и за това начинание) че на доктора са доста по добри от мойте )) представи си ги какви са ми
Тази идея осъществявахме в клуб "ЛАДА" на естакадата до МЕИ в Ст.град...преди да я гепи някой ...Важно е ако може да има канал че някой ремонтчета го изискват...http://failo.data.bg/%ca%eb%f3%e1%20...0%e6%f3%e6%e0/
Тази идея осъществявахме в клуб "ЛАДА" на естакадата до МЕИ в Ст.град...преди да я гепи някой ...Важно е ако може да има канал че някой ремонтчета го изискват...http://failo.data.bg/%ca%eb%f3%e1%20...0%e6%f3%e6%e0/
Да де, но е сложна тази история с канала... Особено, ако се намърдат двайсетина коли до някой канал пред жилищен блок да речем. "Собствениците" на канала ще ни изядат с парцалите. А вие що така сте опуснали старата жига да се изсипе от канала?
Ааа .. то беше невероятна история ..падна голям смях с тая ситуация..а и по принцип всяка от тези срещи протичаше много купонджийски..Абе яка е идеята :D
Да де, но е сложна тази история с канала... Особено, ако се намърдат двайсетина коли до някой канал пред жилищен блок да речем. "Собствениците" на канала ще ни изядат с парцалите. А вие що така сте опуснали старата жига да се изсипе от канала?
Май има една сравнително чиста безстопанствена естакада в моя квартал - Овча купел.От "италианеца" нагоре, посока автогарата.. точно на кръстовището дето трамвая сменя лентата на движение, то е едно "Т" образно.Естакадата е малко навътре и не се вижда.Още утре ще проверя мангалите дали не са я вдигнали.
Кога ще е следващата такава среща?А за мястото - предлагам да си остане същото, само да се разположим по-нататък, защото миналия път се позбутахме малко в единия край! Вие какво ще кажете?
Коментар