Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи за ремонт и взаимопомощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз много изкам да дойда.По принцип сам от Пловдив, но в момента сам в София (Овча купел) и не знам изобщо каде се намира това даже и по картата не ми стана ясно.Ако има някой който не му пречи да ме сапроводи до това място ще сам му много благодарен :P Мерси предварителноP.S.Ако нямате нищо на против за още еди фен на ФИЯТ от Пловдив. :P
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

team написа:
      И аз много изкам да дойда.По принцип сам от Пловдив, но в момента сам в София (Овча купел) и не знам изобщо каде се намира това даже и по картата не ми стана ясно.Ако има някой който не му пречи да ме сапроводи до това място ще сам му много благодарен :P Мерси предварителноP.S.Ако нямате нищо на против за още еди фен на ФИЯТ от Пловдив. :P
      лесен си ти щом си от ОК... хващаш 11 рейс и караш зад него... той те отвежда право до мястото... иначе това е на края на бул. Сливница - кръговото на Сточна гара се казва - там завиваш вдясно не на първия булевард а на втория (в кръговото има 2 надясно ) питай ако имаш още въпроси...но пак ти казвам... ако можеш - разбери маршрута на 11 рейс - той минава точно от там...УСПЕХ! и те чакаме, да знаеш!
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Да разбирам ли че ако карам зад автобус 11 ще ме отведе на посоченото място
        FIAT BRAVO 2.0 20v
        http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

team написа:
          Да разбирам ли че ако карам зад автобус 11 ще ме отведе на посоченото място
          Да!след като подминеш кръговото и караш още зад него ще го видиш, но ако го подминеш не се притеснявай - точно като минеш има пресечка надясно по която се връщаш и влизаш...

Коментар

Wow 11 часа още спя аз
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ей идеята е супер ама айде да се разберем наистина мн съм навит за групово оправане на дръжките :D пък и ако нещо дуго изкочи може да се посаветваме. Така че за неделя см ЗА!
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Аз съм сигурен за Неделята...който е сигурен и не си е казал да си каже, и ще разберем кой ще дойде.А и митко щом ще дойде, мога да сравнявам вървеж.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Сигурно и аз ще намина, ако не вали дъж или ако след ранното ставане за формулата не отцепя пак
                  Shit happens, sometimes...
                  Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                  Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

а ще сменяваме ли дръжки или не че тва си ми е голям проблем мн ме дразнят така, а иначе не ми се става толко рано за друго
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Да
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Карта

Мисля, че така ще е по-ясно (надявам се стрелката да сочи правилното място :D )
                        Прикачени файлове
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Re: Карта

Pecho написа:
                          Мисля, че така ще е по-ясно (надявам се стрелката да сочи правилното място :D )
                          стрелката сочи там от където се влиза... но може и от булеварда да се влезе през бордюра.. правилно си посочил!и на тази карта са си спестили малко улици

Коментар

Ми тогава кажете какво да си взема за да сменим дръжките (предполагам дръжки ) , но откаде и какви?Ал.Ауто бачка ли в неделя направо тогава да вземем??? )
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Пиши на hit-ko има шанс да ги получиш до неделята...Там ще е най-евтино.Иначе ги има и на Стамболийски.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Това ли е мястото дето съм го оградил с кръгче?
                                Прикачени файлове
                                Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                                Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                                Совалката средно на LPG
                                Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
                                X