като гледам регистрациите на колегите не са били на лятна среща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"АНКЕТА" ново място и час за Варна
Collapse
X
-
фиат пунто 1.2 60 кон4ета много икономи4на и доста екстри
http://img683.imageshack.us/img683/2...3091883big.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/1816/dsc00459qu.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/7523/dsc00461u.jpg
-
Sev написа:divaka_si_e_div написа:Ако обичаш гласувай си в Алфа форума, тук е за фиати.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Явор Митев
Преди да гласувам, да попитам все пак:Аз като съм с Ланча Капа мога ли да гласувам, или да си бегам в ланча форума......Очаквам отговор, за да си пусна гласа.
Коментар
-
Абе хора вие май не четете а само ревете. Не съм видял нито един от вас на зимна среща, а само се оплаквате. Добре на вашето да стане, чакайте си лятото, а ние заради вас ще мръзнем на терапията. Аз предложих това място само и единствено за зимата, но няма разбиране от ваша страна, а слушам само приказки и без участие. И за модератора аз имам регистрация в опел, всички са ми приатели, но мисля че нямам право да гласувам или да се намесвам в някакъв спор. Знам че решавате вие, няма значение дали сме италянки тук не е за АЛФА, а си има голяма емблема ФИАТ по горе. Мисля че няма разбиране и от ваша страна, и като си модератор с ЛАНЧА няма защо да се дразниш че обиждам АЛФА или др. МЕРСИ И ЗА ФТОРОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КОЕТО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МИ СЛОЖИШ. Колега, време е да осъзнаеш че форума е за ПОЧИТАТЕЛИТЕ и собствениците на автомобили със марка ФИАТ.Изказвания от рода за кого е форума са нелепи.На няколко пъти колегите по горе се опитват да ти обяснят начина на избиране на евентуално ново място.Начина е чрез няколко предложения които да се гласуват.Модераторски екип на fiat-bg.org1.8 16v GT oboroti mu e maikata
Коментар
-
divaka_si_e_div написа:Да благодаря, ако обичате заключете темата. Спирам да говоря. Няма разбиране.
Коментар
-
divaka_si_e_div написа:............SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
divaka_si_e_div написа:Абе хора вие май не четете а само ревете. Не съм видял нито един от вас на зимна среща, а само се оплаквате. Добре на вашето да стане, чакайте си лятото, а ние заради вас ще мръзнем на терапията. Аз предложих това място само и единствено за зимата, но няма разбиране от ваша страна, а слушам само приказки и без участие. И за модератора аз имам регистрация в опел, всички са ми приатели, но мисля че нямам право да гласувам или да се намесвам в някакъв спор. Знам че решавате вие, няма значение дали сме италянки тук не е за АЛФА, а си има голяма емблема ФИАТ по горе. Мисля че няма разбиране и от ваша страна, и като си модератор с ЛАНЧА няма защо да се дразниш че обиждам АЛФА или др. МЕРСИ И ЗА ФТОРОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КОЕТО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МИ СЛОЖИШ. Колега, време е да осъзнаеш че форума е за ПОЧИТАТЕЛИТЕ и собствениците на автомобили със марка ФИАТ.Изказвания от рода за кого е форума са нелепи.На няколко пъти колегите по горе се опитват да ти обяснят начина на избиране на евентуално ново място.Начина е чрез няколко предложения които да се гласуват.Модераторски екип на fiat-bg.orgex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Колега Влади, въпреки че си писал толкова неграмотно, си разбрал защо всички са толкова ядосани.И това е което всички се опитваме да кажем. Официалната среща си е една, и ако искате си организирайте всеки ден срещи, където пожелаете и каквито коли искате. Освен това както казах, без никой да ме чуе... Срещата на терапията е само отправна, сборна точка за заведението, където се събираме, обикновенно пицарията "Тримата мускетари". Заведението е по избор и там на място можете да си се организирате за което заведение си решите! Никой не ви кара да стоите на него паркинг и да мръзнете. Зимата в първите 20 мин. се събираме и решаваме къде да отседнем на топло, останалите които закъсняват ни търсят по телефоните за да разберат къде сме се събрали на топло. Избора си е ваш дали ще студувате!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колеги, не разбрахте ли, че и двете страни в този спор сте прави. Ако хора които не присъстват на зимни срещи, решават къде да е срещата някой друг мръзне вместо тях,и в същото време каква кола кара в момента особено ако е италянка не е повод за нападки щото човека за да пише тук значи е фен,а причините да е с друга кола в момента може да са много.Поздрави на всички от любимият ми град ! П.П. В Пловдив трябваше да решаваме къде да е новото ни място, сега се събираме на старото за 20тина мин и после в колона по един ходим на топло в едно близко кафе, що не помислите и за такъв вариант ?Айде поздрави и безаварийна година !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар