Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"АНКЕТА" ново място и час за Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

като гледам регистрациите на колегите не са били на лятна среща
    фиат пунто 1.2 60 кон4ета много икономи4на и доста екстри
    http://img683.imageshack.us/img683/2...3091883big.jpg
    http://img21.imageshack.us/img21/1816/dsc00459qu.jpg
    http://img687.imageshack.us/img687/7523/dsc00461u.jpg

Коментар

фиат

аз сам за. нека си останат регламентираните.а за тези сам навит.
      fiat

Коментар

divaka_si_e_div написа:
        Ако обичаш гласувай си в Алфа форума, тук е за фиати.
        когато колегата е имал ФИАТ, ти не си знаел за съществуването на форума
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          divaka_si_e_div написа:
          Ако обичаш гласувай си в Алфа форума, тук е за фиати.
          когато колегата е имал ФИАТ, ти не си знаел за съществуването на форума
          И в тази тема взе да става забавно :D
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

!!!

и аз гласувам за НЕ !!!!!!!!!!!
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Преди да гласувам, да попитам все пак:Аз като съм с Ланча Капа мога ли да гласувам, или да си бегам в ланча форума......Очаквам отговор, за да си пусна гласа.

Коментар

Абе хора вие май не четете а само ревете. Не съм видял нито един от вас на зимна среща, а само се оплаквате. Добре на вашето да стане, чакайте си лятото, а ние заради вас ще мръзнем на терапията. Аз предложих това място само и единствено за зимата, но няма разбиране от ваша страна, а слушам само приказки и без участие. И за модератора аз имам регистрация в опел, всички са ми приатели, но мисля че нямам право да гласувам или да се намесвам в някакъв спор. Знам че решавате вие, няма значение дали сме италянки тук не е за АЛФА, а си има голяма емблема ФИАТ по горе. Мисля че няма разбиране и от ваша страна, и като си модератор с ЛАНЧА няма защо да се дразниш че обиждам АЛФА или др. МЕРСИ И ЗА ФТОРОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КОЕТО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МИ СЛОЖИШ. Колега, време е да осъзнаеш че форума е за ПОЧИТАТЕЛИТЕ и собствениците на автомобили със марка ФИАТ.Изказвания от рода за кого е форума са нелепи.На няколко пъти колегите по горе се опитват да ти обяснят начина на избиране на евентуално ново място.Начина е чрез няколко предложения които да се гласуват.Модераторски екип на fiat-bg.org
                1.8 16v GT oboroti mu e maikata

Коментар

Да благодаря, ако обичате заключете темата. Спирам да говоря. Няма разбиране.
                  1.8 16v GT oboroti mu e maikata

Коментар

divaka_si_e_div написа:
                    Да благодаря, ако обичате заключете темата. Спирам да говоря. Няма разбиране.
                    Разбиране определено няма. От твоя страна.Наумил си си нещо и искаш да стане на твоята.И в другата тема ти писах, че ако искаш да пуснеш анкета, тя трябва да има някакви варианти.Представи си, че някой колега иска да не е на паркинга на терапията срещата, но не иска и да е на Практикер...И при условие, че срещите са общи за трите форума, не е коректно да се мести само официалната фиатска среща.Колегите 100 пъти ти казаха, че ако има мераклии за срещи на друго място - никой не ви пречи да си се събирате където и когато поискате.Неделните срещи обаче са традиционни, от времето преди да имаш книжка вероятно, и местенето им не е толкова лесно.Не е невъзможно, разбира се, но иска доста повече обмисляне от една анкета без възможни отговори и без варианти за избор на място.Тъй като не съм от Варна (макар че съм идвал няколко пъти на вашите срещи), както и че карам Ланча (на табелката с ВИН кода пише FIAT AUTO S.p.a.), не съм гласувал в анкетата ти. Само изказвам мнението си.

Коментар

Прав е колегата по горе ,ако имаше различни вариянти щеше да е по добре аз за практикера гласувах не поради други мои съображения

Коментар

divaka_si_e_div написа:
                        ............
                        Виждам, че си запален фен на "ФИАТ" и това е хубаво. Начина по който пишеш усещам ,че си млад човек и може би за това си малко импулсивен и бързо се палиш. Моя съвет към теб е да проявяваш по-голямо уважение към колегите независимо да ли карат "Alfa" или "Lancia", защото тук всички сме фенове на Fiat/Alfa/Lancia. Във форума не всички сме на твойте години- всеки от нас има някакви задължения или проблеми и за това не можем да се съберем много хора на срещите на "Терапията"-още повече ,че сега е зима. Но на пролет съм убеден, че ще сме много повече. А ти и тези , които имате свободно време и желание може да се събирате когато и където пожелаете.
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

divaka_si_e_div написа:
                          Абе хора вие май не четете а само ревете. Не съм видял нито един от вас на зимна среща, а само се оплаквате. Добре на вашето да стане, чакайте си лятото, а ние заради вас ще мръзнем на терапията. Аз предложих това място само и единствено за зимата, но няма разбиране от ваша страна, а слушам само приказки и без участие. И за модератора аз имам регистрация в опел, всички са ми приатели, но мисля че нямам право да гласувам или да се намесвам в някакъв спор. Знам че решавате вие, няма значение дали сме италянки тук не е за АЛФА, а си има голяма емблема ФИАТ по горе. Мисля че няма разбиране и от ваша страна, и като си модератор с ЛАНЧА няма защо да се дразниш че обиждам АЛФА или др. МЕРСИ И ЗА ФТОРОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КОЕТО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МИ СЛОЖИШ. Колега, време е да осъзнаеш че форума е за ПОЧИТАТЕЛИТЕ и собствениците на автомобили със марка ФИАТ.Изказвания от рода за кого е форума са нелепи.На няколко пъти колегите по горе се опитват да ти обяснят начина на избиране на евентуално ново място.Начина е чрез няколко предложения които да се гласуват.Модераторски екип на fiat-bg.org
                          Не мисля че ти си човека да ми казваш и да ми даржиш сметка що съм в тоя форум...!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аиде се кротни малко !!!!! И да спреш със нарежданията !!!!!!!!!
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

фиат

оспокоите се бре колеги.които иска да.стига спорове караници.които иска идва които не иска на терапиата ще се видим поне ас ще идвам и на двете.
                            fiat

Коментар

Колега Влади, въпреки че си писал толкова неграмотно, си разбрал защо всички са толкова ядосани.И това е което всички се опитваме да кажем. Официалната среща си е една, и ако искате си организирайте всеки ден срещи, където пожелаете и каквито коли искате. Освен това както казах, без никой да ме чуе... Срещата на терапията е само отправна, сборна точка за заведението, където се събираме, обикновенно пицарията "Тримата мускетари". Заведението е по избор и там на място можете да си се организирате за което заведение си решите! Никой не ви кара да стоите на него паркинг и да мръзнете. Зимата в първите 20 мин. се събираме и решаваме къде да отседнем на топло, останалите които закъсняват ни търсят по телефоните за да разберат къде сме се събрали на топло. Избора си е ваш дали ще студувате!
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колеги, не разбрахте ли, че и двете страни в този спор сте прави. Ако хора които не присъстват на зимни срещи, решават къде да е срещата някой друг мръзне вместо тях,и в същото време каква кола кара в момента особено ако е италянка не е повод за нападки щото човека за да пише тук значи е фен,а причините да е с друга кола в момента може да са много.Поздрави на всички от любимият ми град ! П.П. В Пловдив трябваше да решаваме къде да е новото ни място, сега се събираме на старото за 20тина мин и после в колона по един ходим на топло в едно близко кафе, що не помислите и за такъв вариант ?Айде поздрави и безаварийна година !

Коментар

Working...
                                X