Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"АНКЕТА" ново място и час за Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"АНКЕТА" ново място и час за Варна

Подземния на ПИКАДИЛИ до Практикер 17:30 часа
    1.8 16v GT oboroti mu e maikata

Само ДА или НЕ искам да пишете.

Коментар

divaka_si_e_div написа:
      НЕ
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

да
        fiat cupe 1.8 16v 99. ( Страшния кенеф)

Коментар

Stefanaki написа:
          divaka_si_e_div написа:
          НЕ
          Без софиянци или от други градове.

Коментар

Не разбира се!!!Има си определени правила във форума,а и повечето от старите колеги не искат,така че съм против.Още повече,че и другите италианки се събират там.На тях не им ли е студено и не ги ли вали???
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Е аз съм от Варна и не съм съгласен

Коментар

Щом става въпрос за промяна на мястото и часа на официалната среща твърдо НЕ, ако е за допълнителна среща нямам нищо против
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Аз само не разбрах, тази анкета за какво е.Искаш да промениш мястото на официалната среща или просто искаш да се събирате на някакво място. Ако е второто... за какво ти е анкета? Пусни си темичка, за всички които искат да присъстват... така и така с колегата еди кой си, ще бъдем на подземния паркинг, всички са добре дошли и толкова. Какво означава "Подземния на ПИКАДИЛИ до Практикер 17:30 часа", това въпрос ли е, отговор ли е, афиш някакъв, обява??? Анкета без въпрос . Очаквам снимките от последната среща тази неделя.
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                    Аз само не разбрах, тази анкета за какво е.Искаш да промениш мястото на официалната среща или просто искаш да се събирате на някакво място. Ако е второто... за какво ти е анкета? Пусни си темичка, за всички които искат да присъстват... така и така с колегата еди кой си, ще бъдем на подземния паркинг, всички са добре дошли и толкова. Какво означава "Подземния на ПИКАДИЛИ до Практикер 17:30 часа", това въпрос ли е, отговор ли е, афиш някакъв, обява??? Анкета без въпрос . Очаквам снимките от последната среща тази неделя.
                    Ако обичаш гласувай си в Алфа форума, тук е за фиати.Колега, това дали форума е само за фиати, не го решаваш ти. Поста ти е некоректен не само към колегата Phoenix, но и към други колеги с италиански возила, различни от Фиат. Призоваваме за коректно отношение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

и аз съм НЕ .
                      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

divaka_si_e_div написа:
                        phoenix написа:
                        Ако обичаш гласувай си в Алфа форума, тук е за фиати.
                        Ако обърна внимание, колегата е малко модератор във фиат-форума. Плюс туй действително е прав - въпрос ли задаваш или... ??? Можеше да напишеш - тъй и тъй пичове - не ми се мръзне на оня ветрилник, какво ще кажете да се събираме еди къде си.

Коментар

аз нямам нищо на против всяка 1 и3 неделя на практикер,но останалите 2 недели вече са станали като традиция
                          фиат пунто 1.2 60 кон4ета много икономи4на и доста екстри
                          http://img683.imageshack.us/img683/2...3091883big.jpg
                          http://img21.imageshack.us/img21/1816/dsc00459qu.jpg
                          http://img687.imageshack.us/img687/7523/dsc00461u.jpg

Коментар

Re: "АНКЕТА" ново място и час за Варна

divaka_si_e_div написа:
                            Подземния на ПИКАДИЛИ до Практикер 17:30 часа
                            Колега, както казах в темата "чат за срещите във Варна", нямам нищо против да променим мястото и часа на срещата.НО НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН. Ти просто не оставяш никакъв избор. Избрал си (харесал си си) едно място и настояваш за него. Според мен трябва да има поне 2-3 предложения и потребителите да имат право на избор. А сега какво? Никакво право на избор. Споделих с теб да попиташ и да помолиш някой модератор да направи така, че да ограничи анкетата само за потребители от Варна, и това не стана, точно обратното, почнаха хора от други градове да определят къде ще се събираме ние. При това положение твърдо гласувам да НЕ се променя мястото на офицялната среща
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                            X