Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VesMil написа:
    Meril написа:
    Няма ли да се разнообрази малко!? Вече бяхме в онзи район, редно е да се смени за следващата среща.
    Аз съм на същото мнение, някъде примерно към Велико Търново, Троян, Тетевен, Белоградчик.Може и в друга посока да погледнем.
    В Търново сме били много пъти, но виж последните три предложения са доста примамливи ! ...., и аз колеги ви предлагам да се готвите защото момента наближава (околко19-21.03.2010 г)
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

кроко61 написа:
      fihi, малко встрани от темата ама сигурно Търговищката мускатова не ти е харесала -от предишната среща на ,,Бачо киро,и ако все пак е така извинявай.
      Тайничко се надявах да я опитам пак на Ичера, ама уви....На другата среща се надявам да пийнем от нея.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Абе някои и Троянска сливова пихме....... :D

Коментар

VesMil написа:
          Абе някои и Троянска сливова пихме....... :D
          Потвърждавам!!!Много харна беше.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Къв боб, бе хора? Аз ви казвам, пратете ми 200-300лв.по пощата, такъв боб ще ви забъркам...цял казан! Коста, ако ще ходим в Афганистан, този път Торнадо със сигурност ще дойде, той там е като у тях си. Пушка нема да си купуваш, щи дам под наем нашата - 100лв. на час. Айде да си направим среща на Крушунските водопади, а?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Много е опасно да се консумира боб, я си представете че всички го ядем ,вечерта как ще я караме с тия газове!Ще удушим сертитьорката

Коментар

Малко ъп на темата Живка и Жеравна!
                Прикачени файлове

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Къв боб, бе хора? Аз ви казвам, пратете ми 200-300лв.по пощата, такъв боб ще ви забъркам...цял казан! Коста, ако ще ходим в Афганистан, този път Торнадо със сигурност ще дойде, той там е като у тях си. Пушка нема да си купуваш, щи дам под наем нашата - 100лв. на час. Айде да си направим среща на Крушунските водопади, а?
                  Ех и аз искам крушунските водопади ама нека се постопли и малката да порасне малко

Коментар

Даааамммммм, Крушунските водопади не е лоша идея! Всъщност Живка е и с четерите гуми ЗА! Де’т са вика - он дъ роуд агейн.
                    Прикачени файлове

Коментар

Working...
                    X