Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ква Елица, бе Оги???
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Той Оги отдавна и е хвърлил око. Преди време и прави дори тест за да види колко е оправна в чистенето

Коментар

Eййй.... изядохте го момчето

Коментар

Елицазамая моята главица,по-ценна от жълтица,по-сладка от мекица,ще те кача на моята колица, да заминеме за Ницас пълна кошница със пицаще отседнеме във Риц-а....Трябва да спра капито круша, не знам какво слагат вътре.

Коментар

Оги и на рима го докара

Коментар

ogi28b написа:
              Елицазамая моята главица,по-ценна от жълтица,по-сладка от мекица,ще те кача на моята колица, да заминеме за Ницас пълна кошница със пицаще отседнеме във Риц-а....Трябва да спра капито круша, не знам какво слагат вътре.
              Екстракт от халюциногенни гъби!
              Ванга

Коментар

Eлица има малка цица, на Оги му не дреме,той пак ще си я вземе.На Брава ще я метне,не ще му нищо трепне!
                Ванга

Коментар

deivid написа:
                  Princo написа:
                  deivid написа:
                  пак добре сте изкарали, другия пат ще съм на линия да ви взема акъла. Дет съм най-малкия, ще ва напрая луди
                  Не си най-малкия.
                  Сериозно ли? :^) кой е най-малкия ?
                  Не съм много сигурен ама май Дейвид е по големия от двамата. Ама все пак може да си кажете кой колко е голям щом ви е толкова зор.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Баце Принко март месец ще навърши 18 лета, за другия младеж нямам информация.
                    Ванга

Коментар

11 Мар 1992 - Princo08 Сеп 1991 - deividКойто му се смят - да смята, аз не разбирам от такива неща.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                        11 Мар 1992 - Princo08 Сеп 1991 - deividКойто му се смят - да смята, аз не разбирам от такива неща.
                        И на двамата мога да съм баща...брррррррр...Остаряваме бавно, неусетно почти...мамка му.

Коментар

Immortal написа:
                          fihi написа:
                          И на двамата мога да съм баща...брррррррр...Остаряваме бавно, неусетно почти...мамка му.
                          Штттт тихо

Коментар

Immortal написа:
                            fihi написа:
                            Що ми се струва, че на дивеците се държа като техен набор. То май всички бяхме така.Не е важно на колко си, а на колко се чустваш. :P
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

...и изглеждаш! Аз к’во да кажа, като изглеждам на 18, а се чувствам на 16?
                              Ванга

Коментар

ууу начи таз седмица трябва да одаря една водка. Щом не съм най-малкия

Коментар

Working...
                                X