Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Бай Митре, за меките цици, опа,мекици, нищо не казваш? Харесаха ли ти?
    Ами на сутринта бях със смесени чувства и не ги опитах,въпреки настояването на русата колежка да не си тръгвам гладен.хаха-пак реклама.Само кафенце пих и тръгнахме,а колегата Оги ме видя чак в Ст.Загора да закусвам около 15:30 часа.И между другото май имаше само мекици,тъй като нямаше видимо нищо под деколтенцето.На снимките също се вижда!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!
        Ами щото сте фотогенични бе мила.А за следващата среща ни врътни 2-3 тави с агнешки ребърца пекани с картофки.По повод 200-300лв. трябва да пуснеш сметка банкова и така.Ако събереш повече от необходимите средства се обаждай ей къде е София ще ги оправдаем няма се плашиш. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Irka_fihi написа:
          Имам аз един компромат с мъж ти....чудя се защо не го качват За две причини се сещам...ама ней си

Коментар

Абе не е ли по-добре първо да се организира срещата ,пък после с кулинарните желания.Че глей къ’в студ хвана,ако ни държи така до на пролет ,дали ще издържим?

Коментар

Irka_fihi написа:
              Недей че се сетих за бисквитена торта.Ама за 200 лева трябва да направиш поне 100 тавички с различни модели Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги! Моля Ви не говорете за вкусотии.....

Коментар

Да не сте бременна, колежке? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Да не сте бременна, колежке? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                    Не съм Пощенлива съм

Коментар

Явно вече всички изтрезняха, щото гледам се засилиха коментарите за срещата Първите няколко дни нещо мълчаливи ми се виждахте...явно събирахте сили Имам още няколко компромата, включително и видео-клиповете от камерата на fihi, но са на лаптопа, а него го оставих на село...Чак утре вечер ще цъфнат подбрани моменти в youtube.

Коментар

Боже Господи, какво е това??? http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Iche..._8040.JPG.html кой е този загорелия????

Коментар

deivid написа:
                          Боже Господи, какво е това??? http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Iche..._8040.JPG.html кой е този загорелия????
                          Незнам кой е загорелият ама наско поиска да му пуснат Диемата за да гледа мач. След това програма я оставиха и в един момент някой се е усетил, че дават това и го е снимал.Сега видях , че е май от на Дидо фотоапарата тая снимка.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

разни оправдания

Коментар

deivid написа:
                              разни оправдания
                              Сливналии питаха за тебе , защо не сме те взели.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                deivid написа:
                                разни оправдания
                                Сливналии питаха за тебе , защо не сме те взели.
                                И Аз тва му писах на скайпа да дойде с някой от вас,ама кво да прави момчето сега се занимава с радиото и така.Ще дойде като вземе книжката скоро. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X