Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril
Irka_fihi написа:Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колегиииииии, ко стана с компроматите? Само това ли бяха? Много бързо се изчерпахте! И някой ако може да ми обясни защо толкова много сте ни снимали с Краси? И друго - за следваща среща, ако някой има някакви кулинарни желания, моля да ме уведоми навреме! И да ми прати 100-200лв. по пощата, за да мога да реализирам желанието!
Коментар
-
Meril
-
Meril
Коментар
-
Явно вече всички изтрезняха, щото гледам се засилиха коментарите за срещата Първите няколко дни нещо мълчаливи ми се виждахте...явно събирахте сили Имам още няколко компромата, включително и видео-клиповете от камерата на fihi, но са на лаптопа, а него го оставих на село...Чак утре вечер ще цъфнат подбрани моменти в youtube.
Коментар
-
Боже Господи, какво е това??? http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Iche..._8040.JPG.html кой е този загорелия????
Коментар
-
deivid написа:Боже Господи, какво е това??? http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Iche..._8040.JPG.html кой е този загорелия????Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:deivid написа:разни оправданияFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар