Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Еее, никой не съм искал да засегна. За организаторите оценката е 6 :D . Написах нещата така, както ги видях аз. И не бях единствения, който се отегчи, някои хора станаха от масата още в 21 ч. Хората се различни и се веселят по различен начин.
    Няма засегнати Именно за това казах че купонът е такъв какъвто си го направиш.Напълно нормално е да има и хора на които да не им е харесало нещо.Важното е общото впечатление от цялата среща.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Кой казва че сме се крили,ние още като дойдохме казахме че носим о`ргинална,просто това си беше предпазна мярка-не знаехме дали дават да се внася алкохол.За веселбата и аз мисля че е кой както си го направи.А имаше и уморени от предната вечер.......Ако решите скоро пак да се събираме от сега си запазвам 2 места
      Прикачени файлове
      Croma 2.0 ie
      www.italcars.org

Коментар

Не можем да отречем, че ни глезиха в механата, ама в крайна сметка това им е работата, а и ние си плащаме за това! Според мен, хората си знаят интереса, заради отношението, бих се върнала отново, и то на драго сърце!Жалко, че не съм разбрала за богатата им фонотека, щях да вися само там! А всички трябва да сте доволни, че късно разбрах за микрофона! Друго не мога да разбера, Краси, защо толкова се впечатляваш, че са ни разрешили да си вкараме алкохол?? Почти навсякъде практиката е такава, когато има големи тържества - сватби, кръщенета, банкети, се разрешава собствен алкохол! И те са доволни - че правим голям оборот, и ние сме доволни, че спестяваме някой лев от пиене. Още повече, че така си сигурен кво пиеш.Аз ако знаех, че така ще ми се отвори глътката, щях да си донеса вино, все пак 12лв. за наливно вино, според мен е безумна цена, при условие, че върви по 2-3лв. Не мислиш ли?А и не "чух" някой да ми благодари, че повдигнах за въпроса за "вкарването". Пия бяло вино!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Друго не мога да разбера, Краси, защо толкова се впечатляваш, че са ни разрешили да си вкараме алкохол?? Rolling Eyes
          Ами бил съм зад бара близо 4 години и знам какво е усещането.Едно е да си там да се забавляваш,друго е да си зад бара.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
            А и не "чух" някой да ми благодари, че повдигнах за въпроса за "вкарването". Пия бяло вино!
            айде сега минути за реклама !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

krasio_79bs написа:
              Друго не мога да разбера, Краси, защо толкова се впечатляваш, че са ни разрешили да си вкараме алкохол?? Rolling Eyes
              Ами бил съм зад бара близо 4 години и знам какво е усещането.Едно е да си там да се забавляваш,друго е да си зад бара.
              Ядохте ли мекици сутринта,казаха ми(вътрешна информация)че много хубави мекици правили там.Верно ли е?

Коментар

nai7 написа:
                krasio_79bs написа:
                Ядохте ли мекици сутринта,казаха ми(вътрешна информация)че много хубави мекици правили там.Верно ли е?
                Първата сутрин пропуснах,ама кой става на обяд е така.В неделя ги пробвах с пудра захар
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

оххххххх леле какви мекици бяха самоооооо
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Някои са яли мекици, други - меки цици... Кой каза, че не бил закусвал събота сутринта?
                    Ванга

Коментар

kosta написа:
                      оххххххх леле какви мекици бяха самоооооо
                      Значи информацията ми е била верна.

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Някои са яли мекици, други - меки цици... Кой каза, че не бил закусвал събота сутринта?
                        Кой какво имал под ръка това ял.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nai7 написа:
                          Ядохме. Супер са - топли, меки и обемни, поръсени с пудра захар. А теб защо те нямаше на срещата ?
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Кой какво имал под ръка това ял.
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                            Ванга

Коментар

Според мен вечерта премина по толкова различен начин,че какъвто и естет да си и каквито желания и вкусове да имаш трябва да си се почувствал в свои води поне за момент.Специално за мястото бих искал да кажа СУПЕР!!!Не съм очаквал да сме в толкова автентична обстановка от началито на 20-ти век.Може би самото надхвърляне на очакванията ми ме накара да се отпусна на МАКС.И не съжалявам за нито един момент.Самата музика беше изцяло по вкусовете на всеки тъй като в определени моменти дори ние самите си пускахме желаните песни.Абе изобщо най-най-най.Ако знаех,че ще са толкова хубави мястото и компанията щях да бъда и двете вечери там със сигурност.Следващия път да се надяваме скоро ще присъствам два дена по-рано от групата.А ако някой се чувства засегнат или пренебрегнат от мен самия му предавам лични извинения до следващия път.Поздрави и късмет на всички. :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бай Митре, за меките цици, опа,мекици, нищо не казваш? Харесаха ли ти?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X