Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тез момчета от оркестъра много рано избягаха и си изтърваха късмета - тамън мислех да вдигам мизата на двайсетачка Едно е сигурно, ако се появят повече от 2 фиата на едно място в Ичера ще са на линия.

Коментар

stenli написа:
      Тез момчета от оркестъра много рано избягаха и си изтърваха късмета - тамън мислех да вдигам мизата на двайсетачка Едно е сигурно, ако се появят повече от 2 фиата на едно място в Ичера ще са на линия.
      По-важното е,че дебеличкия циганин отначало ме пита коя фирма сме?Аз му казах ФИАТ ФОРУМ БГ и той специални поздрави за ФИРМА ФИАТ ФОРУМ.Паднах от коня направо.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Поздрав за всички купонджии...ако знаете само колко мат’риал прехвърлих, докато открия коя е таз песен...http://www.youtube.com/watch?v=DifonZDPvNw

Коментар

Много моля да не намесваме КОНЕ !!! Още ми държи влага, а преди малко Stefanaki ми разказа в подробности случката от неговата гледна точка, и доколкото разбрах - е вдигнал доста адреналина. Заедно може би и с kosta .На вашето внимание - човекът, който по мое мнение се забавлява най-много, и допринесе за това всички останали да се забавляват с него, включително и персонала.
          Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
            Много моля да не намесваме КОНЕ !!! Още ми държи влага, а преди малко Stefanaki ми разказа в подробности случката от неговата гледна точка, и доколкото разбрах - е вдигнал доста адреналина. Заедно може би и с kosta .На вашето внимание - човекът, който по мое мнение се забавлява най-много, и допринесе за това всички останали да се забавляват с него, включително и персонала.
            YES,YES,YES I WAS THERE
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
              Поздрав за всички купонджии...ако знаете само колко мат’риал прехвърлих, докато открия коя е таз песен...http://www.youtube.com/watch?v=DifonZDPvNw
              Дидоо,голяма услуга ми направи с тази песен.До сега се мъчих да обесня на баджанака за една гръцка песен дето не и знам името
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

В главната роля: kostaОператор: fihihttp://www.youtube.com/watch?v=rnLFlKZZIvI@ krasiо_79bs - ако я искаш на mp3 - http://www.4shared.com/file/18107249...същност песента е турска, на Ибрахим Татлъсес е оригинала, но я има на гръцки, на български (Малина), на албански и кой знае още на какъв език...

Коментар

Качих и нашите снимки в АЛБУМА на срещата

Коментар

Предлагам да си пуснем тема в темата:" Кой какво и колко изпи за тези 2 дни"? Оги, тая барманка не ставаше за нищо не само на снимката! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Виж, русата сервитьорка беше много сладка.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Предлагам да си пуснем тема в темата:" Кой какво и колко изпи за тези 2 дни"? Оги, тая барманка не ставаше за нищо не само на снимката! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Виж, русата сервитьорка беше много сладка.
                      Сладка беше, ама...като не говореше....

Коментар

Хаха винаги съм се кефел жени, като обсъждат жени.Митака лоша приказка не го чух да казва
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи не си чел внимателно темата!!!! Точно той каза за барманката, че като я виждал отблизо, изтрезнявал веднага!Айде, ако обичаш! На черното не може да се каже бяло и обратно! Освен това, за повечето мъже има една максима - като пийнат 3 ракии и всички им се виждат абитуриентки!И още - разликата между красивата и грозната жена е 3 водки.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Оги, като заговорихме за компромати ....
                            Прикачени файлове
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

emzo написа:
                              Хаха винаги съм се кефел жени, като обсъждат жени.Митака лоша приказка не го чух да казва
                              Irka_fihi написа:
                              Значи не си чел внимателно темата!!!! Точно той каза за барманката, че като я виждал отблизо, изтрезнявал веднага!Айде, ако обичаш! На черното не може да се каже бяло и обратно! Освен това, за повечето мъже има една максима - като пийнат 3 ракии и всички им се виждат абитуриентки!И още - разликата между красивата и грозната жена е 3 водки.
                              Тука май иде реч за сервитьорката.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                                emzo написа:
                                Irka_fihi написа:
                                Тука май иде реч за сервитьорката.
                                Девойката беше сладурана...но..... имах възможността да си говоря с нея....не,че някои мъже ги вълнува умствения багаж

Коментар

Working...
                                X