Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И ние пристигнахме благополучно. Срещата си беше супер. Ако не се лъжа имаше свързочници в групата / Ванко /, следващия път форма с катушка за да няма проблем с комуникациите - не че са ни липсвали особенно.

Коментар

Срещата си беше супер! 2 дни без комуникации и свеж въздух ни се отразиха добре.

Коментар

Олеле майко това не съм Аз!!!Беше се вселил дявола в мене.хахахаха.Сега се прибирам чак доста срещи много адреналин и сега ще спя като къпан.Не че не съм де.Много пауър изразходихме ама всичко си заслужаваше отвсякъде.Мястото и персонала бяха на звездно ниво и биволски нерви да изтърпят хора като мене.Пак смях.Та кога казахте е следващата дата за среща??? :D :D :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          Олеле майко това не съм Аз!!!Беше се вселил дявола в мене.хахахаха.Сега се прибирам чак доста срещи много адреналин и сега ще спя като къпан.Не че не съм де.Много пауър изразходихме ама всичко си заслужаваше отвсякъде.Мястото и персонала бяха на звездно ниво и биволски нерви да изтърпят хора като мене.Пак смях.Та кога казахте е следващата дата за среща??? :D :D :D
          Да бре да дявола,май гроздовата беше се вселила във вас.Да кога е следващата?

Коментар

nai7 написа:
            popara801 написа:
            Да бре да дявола,май гроздовата беше се вселила във вас.Да кога е следващата?
            Ами не само и сливова пийнахме порядъчно. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

z_sutrov написа:
              emzo написа:
              Олеее, за Заралии, само едно мога да кажа - пИяНиЦи
              Айде сега!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Е аре ... почти всички Заралии Митак, не те видях до сервитьорката
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Снимките от мене ги има ето тук: http://tranz.it/load.php?id=0V1DZ4EFcZ82rY5v463865 . Който иска да си ги свали ама ще стоят на този линк само 5 дена. В .rar папка са и се свалят всичките на един път да не си играете 1 по 1.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

emzo написа:
                  z_sutrov написа:
                  emzo написа:
                  Олеее, за Заралии, само едно мога да кажа - пИяНиЦи
                  Айде сега!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Е аре ... почти всички Заралии Митак, не те видях до сервитьорката
                  Ами по-добре,че голема излагация мани мани.До всички потребители: Който има снимка в необичана поза на моето тяло или клип да не ги публикува.Плащам на снимка или на клип.хахахахахахахахахахахахахахахахаха.Майтап бе нямам толкова пари.хахахахахахахахахаххахаха Наздраве.!.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Вие кога успяхте да се излюпите от леглата днеска? Нямаше ли продължение със сервитьорката?
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      popara801 написа:
                      Вие кога успяхте да се излюпите от леглата днеска? Нямаше ли продължение със сервитьорката?
                      Нема,нема суша брат останах си стар ерген.11:45 станахме и тръгнахме без последствия.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аве чух аз,че някой е забил сервитъорката,ама никви подробности не давате.И снимков материал под формата на компромат нямате и става една ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Продавам снимки. Имам доста интересни компромати !
                          Прикачени файлове

Коментар

Леле, вие сте се освинили!
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Олелееееееее... Краси, ако беше казал, че ще има оркестър, тутакси щях да цъфна за час. Мамка му!!!!Пък мама Ирка ква е убавица....муааааа

Коментар

браво колеги явно сте си го направили много весело.завиждам ви че не бях там.

Коментар

Working...
                                X