fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
-
Meril
Immortal написа:Мда... да си признават бързо кои са тез двамцата...
Коментар
-
Абе нещо на различни срещи ли сме били, а може би от ЕГН-то, но аз не видях нещата така, както са ги видели повечето от пишещите в темата. Да хареса ми, не съжалявам, дори напротив - щастлив съм, че посетих още една фиатска среща. За пореден път се впечатлих от това, че в малка България има селца, които са останали някъде в началото-средата на 20-и век. Намирам това за интересно, впечатляващо, очарователно ! От една страна ми се видя скъпо да платя 55 лв. за тясна стая със спартанско оборудване, със скърцащо дюшеме, от друга го оценявам по достойнство - нещо доста по-различно от лъскавите СПА хотели, бетонното черноморие и т.н. Само да се бяха погрижили и за хигиената, в шкафчетата в нашата стая имаше използвани носни кърпички, отврат...Купонът в механата не ме зареди с особено положителни емоции. Изключително силна музика, натрапчив оркестър тип "жива музика", не можах да разменя една приказка със съседите по маса. Някои ще кажат, че сигурно съм пил малко - ами не, хич не беше малко, почти 500 гр. домашна ракия и няколко бири.Тъй като не си падам по комплиментите, ще предам няколко искрени комплимента от жена ми, която много хареса хората, с които се запознахме или ни бяха съседи по маса. Комплиментите са за адаша Venko67 и съпругата му, Stefanaki и половинка, La scuadra azzurra, s_zutrov и половинка . И как щях да пропусна - сем Fihi и малкият сладур, който имаше голямо желание да ми изпие кафето и колата :D . Е, може и да съм пропуснал някой .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Отностно хигиената и "скърцащата стая" си прав. Дюшемето,скрина ,вратата и всичко дървено скърцаше ужасно, но пък за сметка на това си беше топло.Гардероба явно се почиства един път на петилетка , имаше толкова много паяжини в него ,че явно никой не го е ползвал. Но иначе си стана купон , щом и на моята жена и хареса , а тя си е капризничка/тя коя ли жена не е /. С две думи надделя положителаната емоция у нас и всичко друго се забравя. Важното че е нещо по-различно от ежедневието ни .
Коментар
-
Мдаа, трябва да се съглася с някои неща, казани от snake, но понеже емоциите от тази дълго чакана среща надделяха, реших, че бледнеят на фона на всичко друго. Аз също съм много взискателна, но интересно, че по такива срещи капризите ми много бързо се стопяват.Музиката наистина беше прекалено силна, диалогът - почти невъзможен! Исках да се видя почти с всички и може би затова циркулирах като цветарка по масите. Имам едно голямо оплакване от сервитьорките - задигнаха ми сока и салата, която беше наполовина изядена. Ама явно съм станала много добричка, щото даже не им направих забележка! И ако някой се чуди защо се мандахерцах цяла вечер с чаша вино в ръка из механата, това е обяснението - от страх да не ми го задигнат! Едва снощи си дадох сметка защо толкова ми е харесала срещата...защото имаше танциииииииииииии! А аз съм една видна столична танцьорка! По другите срещи само седим на маса и си говорим, а този път наблегнахме на танците! Хубавото е, че пускаха всякаква музика, макар че можеха още малко да акцентират върху рока.На мен лично, много ми липсваше другаря Славчев (Tornado), да знае, че има ОГРОМНО неизвинено отсъствие!!! Сигурна съм, че е липсвал и на други хора. И накрая - много съжалявам, че няма нито една снимка на малкия фихи, тва дете все едно изобщо не е било на тая среща! Просто вечерта заспа рано, а точно тогава беше най-високата концентрация на снимане!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:И накрая - много съжалявам, че няма нито една снимка на малкия фихи, тва дете все едно изобщо не е било на тая среща! Просто вечерта заспа рано, а точно тогава беше най-високата концентрация на снимане!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
За мен срещата премина повече от добре.Наистина не бях се настроил за такава купонджйска среща.До сега съм присъствал на срещи в Китен,Люляците,х. Бачо Киро и Карандила.Повечето срещи се проведоха вечер около масата на раздумка,през деня на разходка в околностите.На тази точно това ми хареса че беше изпълнена с танци и емоции.Оркестъра направи голямо шоу,вярно на моменти си бяха досадни,но и забавни.Силата на музиката се коригираше според нашите желания,аз лично на няколко пъти помолих персонала да намалят музиката,не ми беше отказано,не ми бяха правени фасони,просто намаляха музиката.За стиловете на музиката,ами имаше над 10 000 заглавия в плейлиста на уинмапа.А и като се сетя за DJ на Люляците Относно стаите не мога да разбера защо са тези оплаквания че дюшамето скърцало,вратите скърцали,нали сме в битов комплекс.Няма PVC няма алуминий.Типичната битова обстановка.Относно хигиената поне в моята стая нямам забележки,беше си чиста и добре подредена с тераса над реката,чиста баня,топла вода колкото искаш.Обслужването в механата също беше на ниво,въпреки че бяхме около 40 човека без предварителни менюта нямаше забавяне на поръчките и тн.Предполагам и всеки забеляза че сметките се водиха не на цялата маса и накрая да се чуди всеки кой какво ял и пил и колко му струва.Бяха си ни разделили по двойки или по стаи и сметката беше ясна и точна.Разрешението да си вкараме алкохол също не е за пренебрегване,все пак сме в механа в която има хора ангажирани с обслужването ни.Не сме на хижа от типът направи си салатата сам.Работното време е до 24 часа, но никой не ни каза механата затваря,оставиха ни да се набеснеем до към 4 сутринта.За колегите които предпочитат тихата раздумка пред бурният купон имаше достатъчно време за приказки през деня.Колкото недостатък, толкова и предимство беше че няма обхват и интернет.
Коментар
-
Еее, никой не съм искал да засегна. За организаторите оценката е 6 :D . Написах нещата така, както ги видях аз. И не бях единствения, който се отегчи, някои хора станаха от масата още в 21 ч. Хората се различни и се веселят по различен начин.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар