krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
Meril
-
Meril написа:krasio_79bs написа:Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :DFiat Tipo 1.6
Коментар
-
Meril написа:krasio_79bs написа:Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Meril
z_sutrov написа:Meril написа:krasio_79bs написа:Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :D
Коментар
-
kosta написа:Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:kosta написа:Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !
Коментар
-
ogi28b написа:Взимайте смело всички сервитьорки , тамън никой няма да пипа БАРМАНКАТА! Долната снимка е типичен пример, че понякога "не е това, което изглежда". Все пак е станал интересен кадър. Надявам се да няма обидени, защото наистина не е това, което изглежда!
Коментар
-
Страхотна среща и страхотен купон. Величествена природа и чудесни условия. Запознах се с хора, които познавах задочно и те оправдаха даже надхвърлиха представата, която си бях създал за тях. Със съпругата ми сме изключително доволни, особено от организацията /браво на Краси/ и вече съжаляваме за пропуснатите до сега срещи. Ще се постараем да наваксаме.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Ей големи компромати има този Оги бе ей.И стига сте ме слагали като плейбоя на вечерта,Аз съм просто един юноша бледен и жеден,а що се отнася до барманката от километър изглеждаше супер обаче озовавайки се лице в лице с нея както ми се налагаше на няколко пъти въпреки моментното ми състояние,изтрезнявах на часа.Абе просто снимката говори:FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
За да поддържам интереса - ето още един клип: http://www.youtube.com/watch?v=KuNuMGA64BcНе знам само от къде оркестъра ми научи името, ама айде...П.П. Имам още много интересни клипове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар