Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :D
    Аз ще спомена

Коментар

Meril написа:
      krasio_79bs написа:
      Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :D
      Аз ще спомена
      добре е че само са се клатили важното е че няма разпаднали се така
      Fiat Tipo 1.6

Коментар

Meril написа:
        krasio_79bs написа:
        Аз ще спомена
        За тебе не се и съмняваме. Даже предлагам да пуснем тема "на кой стола му се клатеше най-много?"
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Така като гледам- разочаровани няма. Живот и здраве- на следващата среща и ние ще дойдем... Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

z_sutrov написа:
            Meril написа:
            krasio_79bs написа:
            Аз ще спомена
            За тебе не се и съмняваме. Даже предлагам да пуснем тема "на кой стола му се клатеше най-много?"
            На Краси как на кой????

Коментар

kosta написа:
              Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !
              ОК нямаш проблем,само да не те чуе жената,че...Другия път с повече сервитиорки,че с една не е интересно
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                kosta написа:
                Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !
                ОК нямаш проблем,само да не те чуе жената,че...Другия път с повече сервитиорки,че с една не е интересно
                Aми ако са сервитьори!!

Коментар

Митака може и с тях да се справи. Няма да го подценявамя сега я!!!!!!!
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Взимайте смело всички сервитьорки , тамън никой няма да пипа БАРМАНКАТА (на горната снимка)! Долната снимка е типичен пример, че понякога "не е това, което изглежда". Все пак е станал интересен кадър. Надявам се да няма обидени, защото наистина не е това, което изглежда!
                    Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                      Взимайте смело всички сервитьорки , тамън никой няма да пипа БАРМАНКАТА! Долната снимка е типичен пример, че понякога "не е това, което изглежда". Все пак е станал интересен кадър. Надявам се да няма обидени, защото наистина не е това, което изглежда!
                      Почна се с интересните кадри А и като се сетя какво ми показа на барманката По снимка 2.....Хмммм интересен кадър
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето един интересен кадър на местното превозно средство!
                        Прикачени файлове

Коментар

krasio_79bs написа:
                          А и като се сетя какво ми показа на барманката
                          Нужно ли е да говорим за това!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 В крайна сметка - случва се на всяка

Коментар

Страхотна среща и страхотен купон. Величествена природа и чудесни условия. Запознах се с хора, които познавах задочно и те оправдаха даже надхвърлиха представата, която си бях създал за тях. Със съпругата ми сме изключително доволни, особено от организацията /браво на Краси/ и вече съжаляваме за пропуснатите до сега срещи. Ще се постараем да наваксаме.
                            Peugeot 301
                            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Ей големи компромати има този Оги бе ей.И стига сте ме слагали като плейбоя на вечерта,Аз съм просто един юноша бледен и жеден,а що се отнася до барманката от километър изглеждаше супер обаче озовавайки се лице в лице с нея както ми се налагаше на няколко пъти въпреки моментното ми състояние,изтрезнявах на часа.Абе просто снимката говори:
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

За да поддържам интереса - ето още един клип: http://www.youtube.com/watch?v=KuNuMGA64BcНе знам само от къде оркестъра ми научи името, ама айде...П.П. Имам още много интересни клипове

Коментар

Working...
                                X