Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Oхххх, ние се прибрахме в 5.50 , обаче така и не остана време да пишем. След като поне 3 пъти си взимахме "довиждане" с Краси, Венко и Дидо, най-накрая успяхме да се разделим и да тръгнем. Прибрах се размазана психически и физически!!!! Психически от кеф, а физически - от всички кючеци, гюбеци, хора и кво ли не! Вратът ме боли от куфеене! Забелязах, че сте много пестеливи откъм похвали за срещата! Срещата беше ИЗРОДСКАААА!!! :D :D :D До този момент, "личният ни фаворит" беше "Яна", но отстъпи челното място на "ДивАците" - трябва да прекръстят комплекса! Боби, оркестърът просто изби рибата! Хората, които слушат "тежичко", изпаднаха в културен шок!! До всички, притежаващи компромати с мое участие - не се поддавам на шантаж и мъжът ми не е ревнив, тъй че, пари от мен няма да измъкнете! Качвайте смело!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Хахахаха компромати има много Срещата беше супер и от мен, няма да казвам кога сме се прибрали..... Само едно оплакване имам аз.... Много клатещи столове имаше

Коментар

Евала ,много добър купон стана!Ние идваме за първи път, ама от тук нататък ни бройте. Айде Лек ден от мен ,изчезвам на работа.

Коментар

Ние идваме за пореден път, ама от тук нататък продължавайте да ни броите! Един специален поздрав за всички, които бяха на срещата:http://vbox7.com/play593ac46Ни мъ бийтииии...
          Ванга

Коментар

Срещата стана по-весела дори отколкото очаквах Можем да благодарим на Краси за избора на място - комплексът беше супер. В стаите - топло (дори прекалено топло), 24ч топла вода, без забележки.Кухнята беше също така перфектна, цените - приемливи.Персоналът на ниво...любезни, красиви, игриви... Митко Попара да каже повече Оркестърът знаеше всяка песен - дори "тез червени домати" Най-важното обаче беше компанията.Както се вижда и от снимките - компанията беше най-добрата на света! Културно-масовите мероприятия нещо ни се позагубиха, ама...Уж тръгнахме да разглеждаме природо-научния музей в Котел, но стигнахме до "Воденицата" и като заседнахме там, нещо позагубихме интерес към музея Все пак някои го посетиха на следващия ден. Някои посетиха и Жеравна, която не трябва да се пропуска, особено от тези, които са от далече и досега не са идвали. Имаше какво да се види - който искаше - видя.Ние с госпожата, понеже сме от близо и сме ходили доста по тези места, не изгаряхме от желание много да обикаляме... пък и навън едно такова студено време...пък вътре в механата, покрай камината, едно топличко...ракийка, салатка, чайче с ромче, сладка раздумка...къде-къде по-интересно Благодаря на всички, които дойдоха на срещата. Надявам се, че няма никой, който да съжалява че е дошъл. Могат да съжаляват само тези, които можеха да дойдат, а не дойдоха...

Коментар

Аз пък бях наточена за купон, но не очаквах, че ще стане такава веселба, още повече, че бях зверски изморена от постоянното недоспиване и дългия път. Т’ва ми се видя на края на света! Само за протокола да спомена, че първата вечер си легнахме в 3, но втората малко по рано...в 6!Съжалявам много за Котел и Жеравна, защото мърморя за тях от години (най-вече Жеравна), но решихме да го оставим за друг път. Все пак беше доста студено, бебешока го помъкнахме болен, а и малкият звяр нямаше да ме остави никакъв музей да разгледам. Обещахме си че лятото, на път за морето, ще отидем да ги видим в детайли. :D Браво на Краси, наистина комплексът беше страхотен! На всяка цена трябва да направим и една лятна среща там, на теферич ( по нашия край казват сефалък). П.П. Хубава регионална среща се получи, с препиване (и преспиване).
              Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                Продавам снимки. Имам доста интересни компромати !
                За трите прасета на двете снимки колко искаш???Разбира се майтап давай другите снимки да гледаме. :D А тия хора що не са си легнали на време не мога да ги разбера.Иркеееее къде ходиш до 6 часа???Няма да си легнете като културни хора като мене например. За Краси наистина най-големите блегодарности,че такова нещо не е лесна работа да се организира.С една дума нямам думи.Перфектния купон.Нещо мускулна треска имам ама то ще да е от пеенето,а може и от пиенето.На всички присъствали много благодарности и до следващата среща.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Огиииииииии.....и аз имам компромати

Коментар

Ето две случайни попадения на малкия, който щракаше с апарата в колата, от които се вижда какъв примерен шАфьор съм : 130 на магистралата, около 90 по другите участъци от пътя. А този игрив пес от третата снимка си остави зъбите на ръката ми, макар че не ми пусна кръв. Както си играеше с нас и весело махаше с опашка, ме захапа. Даже се чудех дали не трябва да си ръгна една инжекция против тетанус, но след толкова изпит алкохол, мисля, че няма нужда :D .
                    Прикачени файлове
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

От нас снимки най-рано довечера..../съмнявам се/...май утре :P

Коментар

Ето и нас прибрахме се към 20.30/ч. вчера защото ходихме до Котел да разгледаме музея и после до Жеравна с VesMil и Живко после пък пътувахме с VesMil заедно и на Петолъчката пихме кафе, и си тръгнахме чак към 15.30/ч. май беше, ама ние не бързахме за никъде пък и бяхме в хубава компания, та така вече сме вкъщи и някой даже са на работа като моята жена например ! Сега няколко думи за "Регионалната" среща:Първо да благодарим на организаторите както каза Ирка (ама с други думи) срещата беше НЕВЕРОЯТНА!!! Много смях, много пиене, много танци и много ХУБАВИ ХОРА !!! Колеги познавах ви в друга светелина и от сега нататък няма да ходя никъде с вас ................................................., ако се представяте по различен начин от този на "Дивеците" а той образно казано беше : БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!!П.П. Само ще помоля Popara следващия път да остави поне две сервитьотки намира, едната да сервира, а другата за мен !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Малиии - жесток купон! (пиша от служебен комп)

Коментар

наистина и на мен ми хареса как беше вапреки че за малко бях при вас ми хареса обаче после на вращане голямо лазгане падна по завойте мн се искефих междо др снимката с гусеата е 6точки
                            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Ние идваме за пореден път, ама от тук нататък продължавайте да ни броите! Един специален поздрав за всички, които бяха на срещата:http://vbox7.com/play593ac46Ни мъ бийтииии...
                              евалаа както казжат балкаджийте
                              Fiat Tipo 1.6

Коментар

Приятелката ми и тя се зарече да присъства на следващите срещи .Не беше подготвена за такава среща и след всички танци и емоции остана очарована от хората и обстановката на срещата. За клатещите се столове няма да споменавам :D
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X