Голяма либоф, голямо чудо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
То не се е спирало, бе Краси!Трябва да се запиша на курс по самоотбрана, че лошо ми се пише! Това е сцена от филма "Бисер", където Инджи и Мемет разгорещено спорят. Тя го убеждава, че е одъртяла и трябва да си направи някоя СПА процедура, за да се разКРАСИ , а той и вика:"Не мой ма джанъм, по-зле от това не мой да стане, вместо да ги давами тез грешни пари за процедури, по-добре да жулна няколко ракийки в селския оремаг "Сам дойдох". Край на 3785 епизод."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Абе, успях да се задържа на краката си до края на вечерта! Имам свидетели, че не съм лазила!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Irka_fihi написа:Абе, успях да се задържа на краката си до края на вечерта! Имам свидетели, че не съм лазила!
Коментар
-
И Мокрен и Котел и Градец са ми на път, така че този път няма да пропусна. Особено, ако я направите и двудневна.Че и двама може да дойдем. Или Brava ще ви покажа или на жена ми Punto-то..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар