Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голяма либоф, голямо чудо.
    Прикачени файлове
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
      Голяма либоф, голямо чудо.
      Ахаааа,почна се пак с компроматите
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

То не се е спирало, бе Краси!Трябва да се запиша на курс по самоотбрана, че лошо ми се пише! Това е сцена от филма "Бисер", където Инджи и Мемет разгорещено спорят. Тя го убеждава, че е одъртяла и трябва да си направи някоя СПА процедура, за да се разКРАСИ , а той и вика:"Не мой ма джанъм, по-зле от това не мой да стане, вместо да ги давами тез грешни пари за процедури, по-добре да жулна няколко ракийки в селския оремаг "Сам дойдох". Край на 3785 епизод.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Ето и една малка част от жените на ФФБ !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оффф, и тая снимка ми се губи, както и няколко други...
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Оффф, и тая снимка ми се губи, както и няколко други...
              Причината е в ръката ти

Коментар

Абе, успях да се задържа на краката си до края на вечерта! Имам свидетели, че не съм лазила!
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Абе, успях да се задържа на краката си до края на вечерта! Имам свидетели, че не съм лазила!
                  Чи то имаше ли такива?Аре пускайте дата за нова среща,че тая се напълни с мнения и коментари.Като не влеза един ден и после трябва да чета един час мненията Ви на кой колко му е голям и тинтири минтири.Аууууууууууууууу баууууууу мноо студено стана тва време ве баси.Днес бях в Пловдив по работа и баси студа.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kosta написа:
                    Ето и една малка част от жените на ФФБ !
                    Ето и една малка част от мъжете

Коментар

Само да попипам...Краси от кой вид е? Че го има и на двете снимки - жените и мъжете на ФФБ! Универсален! Ама на какво хоро сте се хванали...
                      Ванга

Коментар

Той е хибрид

Коментар

popara801 написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Чи то имаше ли такива?Аре пускайте дата за нова среща,че тая се напълни с мнения и коментари.Като не влеза един ден и после трябва да чета един час мненията Ви на кой колко му е голям и тинтири минтири.Аууууууууууууууу баууууууу мноо студено стана тва време ве баси.Днес бях в Пловдив по работа и баси студа.
                          Като каза нова среща. Имам нещо предвид за Котел, естествено ако има съгласни там да се проведе пролетната среща

Коментар

А след пролетна среща в Котел, предлагам лятна среща в Градец На есен - най-после в Мокрен

Коментар

ogi28b написа:
                              предлагам лятна среща в Градец
                              Само там да не е, че ще трябва да ходим въоръжени!

Коментар

И Мокрен и Котел и Градец са ми на път, така че този път няма да пропусна. Особено, ако я направите и двудневна.Че и двама може да дойдем. Или Brava ще ви покажа или на жена ми Punto-то.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X