Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Ичера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За носа!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Добре че снимах аз ... иначе кой знае къде щеше да го хване

Коментар

Като се сетя че някой искаше табла и "не се сърди човече" да си носи ПП Дидо,пусни някой клип де :D
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ilkor написа:
          Ще ти сложа бан на вечерята!

Коментар

Meril написа:
            ilkor написа:
            Ще ти сложа бан на вечерята!
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

пак добре сте изкарали, другия пат ще съм на линия да ви взема акъла. Дет съм най-малкия, ще ва напрая луди

Коментар

deivid написа:
                пак добре сте изкарали, другия пат ще съм на линия да ви взема акъла. Дет съм най-малкия, ще ва напрая луди

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 да ва побаркам. Едва ли, не. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

ilkor написа:
                    И аз тва щях да кажа, ама ме досрамя... Дидо, бити ще има, ама фащам бас, че няма да познаеш кой ще бъде!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

deivid написа:
                      Не си най-малкия.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        deivid написа:
                        Не си най-малкия.
                        Сериозно ли? :^) кой е най-малкия ?

Коментар

всичко е много добре колеги снимките и компроматите, ама сте забравили кое беше в основата на цялата тази еуфория. За това ще ви припомня ! http://vbox7.com/play:9f65af31&al=1&vid=1812763 ай наздраве
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ilkor написа:
                            Абе последните 7-8 поста коментирате снимката на мен с чернокосата колежка, и кой кого къде щял да хваща.... Дайте по-сериозно малко, моля ви. Аз тогава бех за гъби с кмета на Созопол.И не спекулирайте, защото Елица ще си помисли нещо неправилно... (Елица е момичето с червената ризка, и черния панталон, за информация на meril, ilkor, Pecho и kluchar.... и fihi и Ирка де, че и те я видяха...)

Коментар

Пък кога и научи името :P :P :P

Коментар

Хммм, Елица ... верно трябваше да погледна касовата бележката за телефон

Коментар

Working...
                                X