snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
Meril написа:snake написа:До колегите, които ще тръгнат от София в петък: Ако имате възможност, след като пристигнете, споделете във форума как е пътя и по кой маршрут сте минали. Сливен-Ичера или през петолъчката ?И един изключително тъп въпрос - всяка година минавам поне по два пъти оттам, но така и не разбрах на кое точно викат петолъчката ? Та ако се минава през петолъчката, напишете моля без карти, а с думи прости, след кое населено място се отклоняваме от пътя за морето и поемаме наляво към Градец-Ичера ? Може би става дума за Горно Александрово ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kosta написа:snake написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
До колегите Стефанаки и Оги, ако искате можем да се чакаме към 16.30-16.45/ч. на Лукойл след карулката, точно преди магистралата ? а пък и Илко ще ни настигне по пътя най-вероятно!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Snake, Някъде по-нагоре съм писалотносно пътя Сливен - Ичера.Пътят като настилка не е лош дори няма дупки, но има изключително много завои...много повече от на Шипка. Пътят не винаги се почиства, а и сняг определено ще има, като гледам прогнозата.Който реши да минава оттам - да минава, но поне нека да сте минимум 2 коли, ако нещо стане, да си помагате.А и за да се излезе на пътя Сливен - Ичера се преминава на практика през целия град, който е доста разкопан в момента.Който реши все пак да го направи - да следва табелите за Карандила (парк Сините Камъни)...където ги има. Ако не познаваш Сливен, трудно ще намериш изхода за Ичера.Бъдете сигурни, че и като време, и като разход на гориво, тези 40 км отгоре няма да ги усетите през Петолъчката.И да, Петолъчката е след Горно Александрово...има няколко заведения, бензиностанция на ОМВ, вятърни генератори...и много табели. Хващате пътя за Котел - Русе. Няма как да го сбъркате.
Коментар
-
kosta написа:До колегите Стефанаки и Оги, ако искате можем да се чакаме към 16.30-16.45/ч. на Лукойл след карулката, точно преди магистралата ? а пък и Илко ще ни настигне по пътя най-вероятно!Immortal написа:Бъдете сигурни, че и като време,......., тези 40 км отгоре няма да ги усетите през Петолъчката.Immortal написа:Бъдете сигурни, ..............че като разход на гориво, тези 40 км отгоре няма да ги усетите през Петолъчката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
snake написа:Някой знае ли с навигация Garmin, кое е най-близкото населено място до Ичера, което може да се зададе като цел на маршрута ? Не съм пробвал, но мисля, че села не могат да се задават, поне във версията за мобилни телефони.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
snake написа:Някой знае ли с навигация Garmin, кое е най-близкото населено място до Ичера, което може да се зададе като цел на маршрута ? Не съм пробвал, но мисля, че села не могат да се задават, поне във версията за мобилни телефони.
Коментар
-
На вниманието на всички колеги от Ст.Загора,Пловдив,София и посоката които ще пътуват в събота за Ичера: Предложението е да пътуваме в тонколона (колона) и да се събереме всички в 10:00 часа на изхода от Стара Загора на СБА-то и от там да излитаме.Който е съгласен да заповяда,а който има по-добро предложение да го споделя сега да го обмислим и да решим как да се формираме. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз съм с Гармин на телефон - няма проблем да го зададеш, но трябва да го посочиш с показалеца върху картата.А и поне при мен ми прави маршрут през Сливен.Бе не виждам за какво ви е навигация. Карате само по главни пътища, табели бол.Предполагам, че до Петолъчката няма как да се объркаш - караш по А1, като свърши продължаваш за Бургас по път 66, после по 6.На Петолъчката тръгваш за Русе, главен път 7... във второто село, Градец има табели "наляво Ичера", завивате и след 5 км сте в Ичера.От опит знам, че навигацията може само да те обърка.
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар