Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз искам да има сняг и като отидем да натрупа още и да стане купона.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

kosta написа:
      Irka_fihi написа:
      Нееееее, ще видят какъв задник пристига, който ще бъде наритан, че не дойде на имен ден!
      не дойдох по основателни причини! Пък и ти можеше да си по любезна !
      Ама кви хора сте, начи...не разбрахте, че аз думи като деликатност и любезност не ги знам какво означават! Дидоооо, тва не е никва братовчедка, ами съм АААААЗ!Malone, качил си моя компрометираща снимка без да ме питаш?????Ооооо, ще се видим в съда!!!!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Маршрут до комплекс Дивеците.

Пускам една снимка която да ви улесни с намирането на комплекса.След като пристигнете в самото село и по точно до нещо като мини площад с поща,кметство и една каменна автобусна спирка трябва да се отбиете вдясно.Оглеждайте се за зелени табелки с надпис "Хотел Дивеците". Самият хотел се намира в края на селото.Довечера ще пусна и линк с точните координати 42,763694N ; 26,446831E (42o 45’ 48.3" N; 26o26’48.6"E). на комплекса за ползващите навигации. Ето и обещаният линк http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...60b52321dea7c0
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

На горната снимка, идващите от Ппетолъчката - Градец - Ичера идват по жълтия път отгоре на снимката, а идващите (евентуално) от Сливен - Ичера (не се препоръчва в зимни условия) - от долния край на снимката.А координатите приблизително би трябвало да са:42,763694N ; 26,446831E (42o 45’ 48.3" N; 26o26’48.6"E).Краси, ако има грешка - поправи ме.

Коментар

Колеги, има и телефони

Коментар

Immortal написа:
              На горната снимка, идващите от Ппетолъчката - Градец - Ичера идват по жълтия път отгоре на снимката, а идващите (евентуално) от Сливен - Ичера (не се препоръчва в зимни условия) - от долния край на снимката.А координатите приблизително би трябвало да са:42,763694N ; 26,446831E (42o 45’ 48.3" N; 26o26’48.6"E).Краси, ако има грешка - поправи ме.
              Няма грешка,така са координатите.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Immortal написа:
                момци, това Ичера да не е в открито море?
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ами сигурно е в Тихия океан,защото някои хора карат кораби
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kosta написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Immortal написа:
                    момци, това Ичера да не е в открито море?
                    Живот и здраве лятото може и в открито море да направим среща Нали знаеш за ония малките джаджи дет заместват досадното мрънкане на спътницата?Е за тях са тия координати
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Моята досадна джаджа, дето само мрънка съм я кръстил Марийка. Ще пробвам координатите да видя къде ще отида?Или в открито море или в Сливенския балкан .

Коментар

Аз пък си мисля, че Коста точно с това го е проверил и нещо се е объркал! Машинката го е пратила в морето
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                          Аз пък си мисля, че Коста точно с това го е проверил и нещо се е объркал! Машинката го е пратила в морето
                          Аз идвам на самотек.......... без джаджи в джобовете и на предния прозорец, качвам се в колата с жената и детето и се отдавам на удоволствието да пътувам ! Като пристигна удоволствието от пътуването замествам с удоволствие от приятни разговори с приятели и ракиика с катък !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Координатите изглеждат верни. Малко преди океана - вдясно....

Коментар

ogi28b написа:
                              Координатите изглеждат верни. Малко преди океана - вдясно....
                              не в дясно ,в ляво е!!!! Иначе ще идеш на другия Океан на около 250км от там! :D

Коментар

popara801 написа:
                                Ами сигурно е в Тихия океан,защото някои хора карат кораби
                                Параходи,колега.
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X