Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone написа:
    Immortal написа:
    Е ако тръгнеш 2 часа по рано от Зоната на здрача, може и да се отбиеш поне за едно кафе. Ние няма да лягаме рано
    Зависи от много неща тръгването ми, но ако минаването ми е през разумна част от нощта, ще се обадя непременно. Малко вероятно е, но не е изключено да тръгна и вечерта. И също не е изключено, ако е така, да пия и нещо по различно от кафе и да тръгна към 5 сутринта. Със спането ... ще намеря къде, все ще ме вземе някоя ичерска девойка [хотели няма начин да няма].Изпращам ти телефони на ЛС, отговори ми моля те с твоя.
    Тука нещо се заформя
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ха да видим (Malone, имаш ЛС)

Коментар

Не, не ме разбирайте погрешно, не обещавам нищо. Просто написах, че по план ще мина близо в посоченото време. Ако нямам никаква служебна пречка ще се отбия за малко време, поне да проверя има ли трезви още и ако да, защо ...Ще снимам, ако има заспали по масите и по тревата.
        Прикачени файлове
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          Не, не ме разбирайте погрешно, не обещавам нищо. Просто написах, че по план ще мина близо в посоченото време. Ако нямам никаква служебна пречка ще се отбия за малко време, поне да проверя има ли трезви още и ако да, защо ...Ще снимам, ако има заспали по масите и по тревата.
          Е все пак е зима макар и топлото време и не вярвам някой да заспи като руснак в случая рускиня на тревата или на маса на открито.Ама да видим.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Абее зима,като гледам днес пак е първа пролет. Такова топло време е тия дни, чак да му се чуди човек през Януари че е възможно.

Коментар

Не бързайте с банските, от утре времето се захлажда сериозно. Напълно възможно е да има сняг до края на седмицата.А иначе таз на снимката прилича малко на Ирка по физиономията Това ще да е някоя нейна братовчедка Ирке?

Коментар

Дидо, кой е луд да ходи по бански в тая жега!!!!!!!!! Абе тая не я знам каква е Рускиня или Шведка, ама как се е разложила на пейката не е истина.

Коментар

Да бе даже от сега се намръщи тва време както си стояхме на форум-срещата на заведението отвън по фанелки,стана изведнъж ветровито и забуха дъжд.Дават го точно 16-17 да вали сняг ама ние сме си непукисти малко. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хем искам сняг, хем не искам....

Коментар

Дано да не вали сняг че преди 2 седмици си взех почти нови летни гуми и сега съм със тях.Ама като се замисля те са почти нови със голям грайфер и може да рискувам и да дойда.

Коментар

Не ме притеснява пътуването в сняг, а това, че съм голяма лигла и няма да мръдна от хотела ако е студ....

Коментар

Колега nai7 и аз съм с летни гуми,така че да не ти пука на пуканката
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                            Колега nai7 и аз съм с летни гуми,така че да не ти пука на пуканката
                            А Аз никога не съм карал със зимни,а имам стаж вече 12 зими и няма проблем.Винаги произшествията стават през лятото.Да чукаме на дърво за сега проблем не съм имал дори и по закон не бяха задължителни до миналата година трябва само грайфера да е добър.Успех и ще се видим другата седмица. :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да не отваряме темата за зимни/летни гуми и тук, че ще стане една, но само за инфо - аз бях с 4 зимни гуми, оня ден смених задните с летни и сега колата е доста ПО-СТАБИЛНА на мокро и сухо. За сняг предполагам че няма да е много добре, но пък отпред съм със зимни, все ще издрапам. А и аз като колегата съм карал все с летни и досега не съм имал проблем. Въпрос на умения Край за гумите, че са офтопик.Сняг искам да има, но да не вали в момента, така е най-интересно

Коментар

Много желания и все различни Угодия няма ме

Коментар

Working...
                                X