Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък мога да правя всичко,но зависи от другите.Най добре всеки да прави кво да е.А за Краси да изтрие кака,че ще съм САМ.Когато се записвах,бях много ентусиазиран,ама сега се развиват по друг начин обстоятелствата и съм САМ!!! :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

сега се разбра от мойта жена, че ще работи на 15.01 до 13.00/ч. това значи, че до 15.00/ч. сме излетели от София, което от своя страна означава, че 15.30-15.45 ще сме на Петолъчката ! (шегувам се).........., но ако трябва да съм сериозен (рядко ми се случва ) мисля, че до към 20.00 (в най-лошия вариант) ще сме там зааааааааааааааааааа ще се радвам да се запозная с много нови хора, макар, че ме е срам малко, но ще се напъна този път ! за тези, които не ме познават ще видят какъв олигофрен пристига (ужас...)!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Нееееее, ще видят какъв задник пристига, който ще бъде наритан, че не дойде на имен ден!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Нееееее, ще видят какъв задник пристига, който ще бъде наритан, че не дойде на имен ден!
          не дойдох по основателни причини! Пък и ти можеше да си по любезна !
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            сега се разбра от мойта жена, че ще работи на 15.01 до 13.00/ч. това значи, че до 15.00/ч. сме излетели от София, което от своя страна означава, че 15.30-15.45 ще сме на Петолъчката ! (шегувам се).........., но ако трябва да съм сериозен (рядко ми се случва ) мисля, че до към 20.00 (в най-лошия вариант) ще сме там зааааааааааааааааааа ще се радвам да се запозная с много нови хора, макар, че ме е срам малко, но ще се напъна този път ! за тези, които не ме познават ще видят какъв олигофрен пристига (ужас...)!
            Уговорката отпада ли?

Коментар

Meril написа:
              kosta написа:
              Уговорката отпада ли?
              Ще се чуем с Илко долънително, че Майя ако се замота нещо може и да пътуваме заедно и уговорката да не отпадне!

Коментар

krasio_79bs Пишете ме и мен само,че на място ще плащам всичко
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  krasio_79bs Пишете ме и мен само,че на място ще плащам всичко
                  Колегата Васко с термостата: има друга тема за записване със списък. Напиши се там.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

На 16-ти съм на работа по график, така че присъстващите още на 15-ти ... некъде през нощта може да чуете прелитащ самолет. Прелитащ на разклона от Градец, с посока ... ориенталските градове Ямбол, Елхово ...Дано да няма много сняг.Поне ще знам, че ако някъде близо до Градец ям дървото, ще дойде яка напита група с истински автомобили да ме спаси от бяла смърт.Пригответе си ножове, да помагате с бутовете, защото ми писна вече ... този път ако видя кон на пътя, слизам и ще го застрелям. Внимавайте и вие с конете, там това е обичайния ромски начин на отглеждане, да си ходят където си искат.Весело изкарване на всички!
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                      На 16-ти съм на работа по график, така че присъстващите още на 15-ти ... некъде през нощта може да чуете прелитащ самолет. Прелитащ на разклона от Градец, с посока ... ориенталските градове Ямбол, Елхово ...Дано да няма много сняг.Поне ще знам, че ако някъде близо до Градец ям дървото, ще дойде яка напита група с истински автомобили да ме спаси от бяла смърт.Пригответе си ножове, да помагате с бутовете, защото ми писна вече ... този път ако видя кон на пътя, слизам и ще го застрелям. Внимавайте и вие с конете, там това е обичайния ромски начин на отглеждане, да си ходят където си искат.Весело изкарване на всички!
                      Е ако тръгнеш 2 часа по рано от Зоната на здрача, може и да се отбиеш поне за едно кафе. Ние няма да лягаме рано

Коментар

Immortal написа:
                        Malone написа:
                        Е ако тръгнеш 2 часа по рано от Зоната на здрача, може и да се отбиеш поне за едно кафе. Ние няма да лягаме рано
                        Даже може и да не лягаме изобщо.Хахахаха :D
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          Immortal написа:
                          Malone написа:
                          Даже може и да не лягаме изобщо.Хахахаха :D
                          Сега да не се раздадете напълно първата вечер и в съботата да ми спите по масата, ей
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                            Сега да не се раздадете напълно първата вечер и в съботата да ми спите по масата, ей
                            с такова нетърпение, чакаме срещата, че Нема да ни стигне една седмица да се раздаваме!

Коментар

То е ясно, че ще се нафиркате като казаци още от 15-ти, ами я колегите от Бс, дето ще тръгват на 16.01. да споделят как ще организираме пътуването Час, място и тн.....
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Immortal написа:
                                Зависи от много неща тръгването ми, но ако минаването ми е през разумна част от нощта, ще се обадя непременно. Малко вероятно е, но не е изключено да тръгна и вечерта. И също не е изключено, ако е така, да пия и нещо по различно от кафе и да тръгна към 5 сутринта. Със спането ... ще намеря къде, все ще ме вземе някоя ичерска девойка [хотели няма начин да няма].Изпращам ти телефони на ЛС, отговори ми моля те с твоя.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X