Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мдаааа и Аз се интересувам, защото половинката сутринта има малко работа за около20-30 мин.Можем да тръгнем от Стара Загора ,не по рано от 9.00часа.

Коментар

Аз предлагам да се чакаме на Ичера към 12часа наобяд на 16-ти и тогава да се тръгва към Жеравна.А по срещите тази неделя да се разберем от градовете кога ще се тръгва.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

la squadra azzurra написа:
        Туй за Жеравна кога смятате да го направите по програма? Щот и на нас ни се ходи, да преценя кога да тръгнем от Бс
        Аз мисля някъде към 9 да тръгна. За около 1 час сме при тях. Те едва ли ще тръгнат на разходка по-рано от 10:30. Ти какво ще кажеш за тогава?
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

popara801 написа:
          Аз предлагам да се чакаме на Ичера към 12часа наобяд на 16-ти и тогава да се тръгва към Жеравна.А по срещите тази неделя да се разберем от градовете кога ще се тръгва.
          12.00 ч. ме устройва! Не знам точно колко отнема Бс-Ичера, но предполагам, не повече от 2 часа. Да споделят и други колеги за часа....
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Споделям Ви, че ние ще Ви чакаме там от 15ти

Коментар

Meril написа:
              Все пак вечерта ще сте се почерпили и на другия ден ще спинкате до по-късно!

Коментар

VesMil написа:
                Meril написа:
                Все пак вечерта ще сте се почерпили и на другия ден ще спинкате до по-късно!
                Ами предполагам, аз лично няма да спя до късно Но в крайна сметка ще се събрем всички и тогава ще се ходи където сте решили Дори да закъснее някой, ще го изчакаме

Коментар

Абе някой мислел ли е по въпрос примерно за фойерверки.....екстравагантно ще бъде ако украсим вечерта с нещо подобно.Това вече е въпрос на личен избор. Аз мисля да се заредя с един-два фишека
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                    Абе някой мислел ли е по въпрос примерно за фойерверки.....екстравагантно ще бъде ако украсим вечерта с нещо подобно.Това вече е въпрос на личен избор. Аз мисля да се заредя с един-два фишека
                    И аз ще взема десетина ракети
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Краси, много разбрани тия хора, бе! А я ги питай, секс дали ще можем да правим по стаите?
                      Отговорът е: "може, ама трябва да се ползват и услугите на местните бар-дами"

Коментар

Само не ми стана ясно защо в стаите извън тях секс не се ли прави???

Коментар

Immortal написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Краси, много разбрани тия хора, бе! А я ги питай, секс дали ще можем да правим по стаите?
                          Отговорът е: "може, ама трябва да се ползват и услугите на местните бар-дами"
                          Че и такива ли ще има ?

Коментар

Ехей тази тема със секса присъства навсякъде.Защо ли?По стечение на обстоятелствата ще съм сам.но не ми пречи да преживея нещо подобно.Стига да има мераклийки.А за фойерверките да си вземете листовки с указания за ползване!!!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Има вероятност с нас да дойде една свободна приятелка на жена ми... ергените да не изложат форума...стягайте се.

Коментар

Meril написа:
                                Само не ми стана ясно защо в стаите извън тях секс не се ли прави???
                                Прави се, ама не в тоя студ. Предвид характера на срещата, "горещо" препоръчвам сексът да се извършва по стаите, а ако си носите и духалки... Относно басейна - не е ли закрит?
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X