Мдаааа и Аз се интересувам, защото половинката сутринта има малко работа за около20-30 мин.Можем да тръгнем от Стара Загора ,не по рано от 9.00часа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
la squadra azzurra написа:Туй за Жеравна кога смятате да го направите по програма? Щот и на нас ни се ходи, да преценя кога да тръгнем от БсEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
popara801 написа:Аз предлагам да се чакаме на Ичера към 12часа наобяд на 16-ти и тогава да се тръгва към Жеравна.А по срещите тази неделя да се разберем от градовете кога ще се тръгва.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Meril
-
Meril
VesMil написа:Meril написа:Споделям Ви, че ние ще Ви чакаме там от 15ти
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Абе някой мислел ли е по въпрос примерно за фойерверки.....екстравагантно ще бъде ако украсим вечерта с нещо подобно.Това вече е въпрос на личен избор. Аз мисля да се заредя с един-два фишекаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Meril
-
Ехей тази тема със секса присъства навсякъде.Защо ли?По стечение на обстоятелствата ще съм сам.но не ми пречи да преживея нещо подобно.Стига да има мераклийки.А за фойерверките да си вземете листовки с указания за ползване!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril написа:Само не ми стана ясно защо в стаите извън тях секс не се ли прави???"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар