Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами ние пушачите да не идваме тогава...

Коментар

Irka_fihi написа:
      Що да не е уместно, бе Краси? Ние няма да шибнем тубата на масата,все пак! Сума ти пари ще вземат от нас за спане и ядене в механата, що да не си донесем наша пиячка? Такава ракия дет има у дОма, в никоя механа не могат да ни предложат!
      Не е уместно от гледна точка на това че всичко си има мярка.Не върви всеки да се изтупа с едно шише ракия под мишницата.То я ясно че ще си вкараме алкохол,но все пак трябва да има и някаква консумация от механата.ПП. Сега разговарях със собственичката на комплекса.Обясних и че ще има гости които се гордеят с домашно приготвената си ракия и ще искат да почерпят от нея в механата.Получих разбиране и съгласие да си вкараме ракия,но да има консумация и от бара.Ако имате други питания, питайте.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Meril написа:
        Ами ние пушачите да не идваме тогава...
        Ми да, за ко сте ни? И не се прай, че не ставаш за помощен персонал! Радвай се, че не сме някъде на хижа, да видиш тогава кака ти Васка как ще те строи да правиш 150кг.салата! Краси, оправяйте се, аз ракия не пия! И стига сте ме занимавали с глупости, че чакам 100 човека гости и нямам никво време! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хахахахаха мен да ме строи някой е трудна работа Ирка

Коментар

Irka_fihi написа:
            Радвай се, че не сме някъде на хижа, да видиш тогава кака ти Васка как ще те строи да правиш 150кг.салата!
            Тея 150кг салата знаеш ли що литри ракия изпиват? Няма да ти стигне комбито за тях!!!!!!!!!!
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

аз съм пушач и няма да си нося ракия от вкъщи, ама искам да дойда на срещата !
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Meril написа:
                Шшшт, тихо, тихо, не дърпай дявола за опашката!
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Meril написа:
                  Шшшт, тихо, тихо, не дърпай дявола за опашката!
                  Абе ти работа нямаш ли? Кой ще ти посреща гостите

Коментар

Да питам аз ще тръгна на 16-ти ще има ли други минаващи през пътя Сливен Ичера за да се съберем повече коли за нагоре и кога горе долу да тръгваме от Сливен?
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Абе ще има Консумация на други неща от бара, ама Алкохол "заводски-тип гаражен" не ми се пие!

Коментар

Краси, много разбрани тия хора, бе! А я ги питай, секс дали ще можем да правим по стаите?
                        Ванга

Коментар

gelew написа:
                          Да питам аз ще тръгна на 16-ти ще има ли други минаващи през пътя Сливен Ичера за да се съберем повече коли за нагоре и кога горе долу да тръгваме от Сливен?
                          Когато решиш хващай пътя за Ичера.Ще има десетина човека от 15-ти и мислим на 16-ти да си направим разходка до Жеравна.Ако ти се идва на разходка с нас ела по навреме.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Краси, много разбрани тия хора, бе! А я ги питай, секс дали ще можем да правим по стаите?
                            А ся де,малко ли са ти две чавета.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Па я моем да праим и без чавета, бе Красииии! Има секви екстри, да не сме у 16 век?
                              Ванга

Коментар

krasio_79bs написа:
                                gelew написа:
                                Когато решиш хващай пътя за Ичера.Ще има десетина човека от 15-ти и мислим на 16-ти да си направим разходка до Жеравна.Ако ти се идва на разходка с нас ела по навреме.
                                Туй за Жеравна кога смятате да го направите по програма? Щот и на нас ни се ходи, да преценя кога да тръгнем от Бс
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X