Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оф, чакам я тая среща със смесени чувства...Ко викаш, Коста, басейн имало? Ми да се подготвим тогава...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

В този студ....басейн...

Коментар

Irka_fihi написа:
        Оф, чакам я тая среща със смесени чувства...Ко викаш, Коста, басейн имало? Ми да се подготвим тогава...
        Защо така колежке имате смесени чуства???????? Ще се подготвим с една туба вино.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Смесените чувства се пораждат от притеснението за дългия път с две деца, сняг, ала - бала...И като почнете да ми пушите навсякъде и цял ден пак ще трябва да стоя затворена в стаята с двете деца! Те затова.
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Смесените чувства се пораждат от притеснението за дългия път с две деца, сняг, ала - бала...И като почнете да ми пушите навсякъде и цял ден пак ще трябва да стоя затворена в стаята с двете деца! Те затова.
            Ирка, ти изреди повече негативи от колкото позитиви Компромисни варианти относно пушачите като мен сигурно има, що се отнася до времето, просто не тръгваш ако е лошо

Коментар

Irka_fihi написа:
              Малии,ти ли са притесняваш от дълъг път с две чавета?Като ви знам подвизите из родните пътища мога да те успокоя че и този път ще се справиш . А и знаеш кой ще ти прави компания ако има много пафкащи тютюнец колеги.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А да видим!Краси, я ги питай ония в комплекса дал ша мое да си носим пиини?
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Ще пробвам,но едва ли е много уместно да седнем в механата с нашата ракия.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Ще пробвам,но едва ли е много уместно да седнем в механата с нашата ракия.
                    Е аз си мисля, че покрай другата ракия ще вкараме някоя друга бутилка. Аз поне ще се подготвя.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Ах вие пияници!Няма ли да ви стигнат 1-2 ракийки,че от вкъщи с тубите пак.Не е европейско! А що се отнася до цигарите,Аз ги спрях на 31-ви и съм много доволен.Един пушач по-малко на масата по малко дим.Вече може да има доволни. :D
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Ах вие пияници!Няма ли да ви стигнат 1-2 ракийки,че от вкъщи с тубите пак.Не е европейско! А що се отнася до цигарите,Аз ги спрях на 31-ви и съм много доволен.Един пушач по-малко на масата по малко дим.Вече може да има доволни. :D
                        Присъединявам се към теб за непушачите/евентуално 1 пура ще си запаля/!Отностно ракията ,като гледам ще има на корем,кой колкото може да пие.

Коментар

Хаххахаа звучим като битови алкохолици

Коментар

Групичките на алкохолиците и на непушачите вече се оформиха
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Що да не е уместно, бе Краси? Ние няма да шибнем тубата на масата,все пак! Сума ти пари ще вземат от нас за спане и ядене в механата, що да не си донесем наша пиячка? Такава ракия дет има у дОма, в никоя механа не могат да ни предложат!
                              Ванга

Коментар

Аз съм ЗА допълнителния алкохол и ПРОТИВ пушачите. Като гледам се вписвам

Коментар

Working...
                                X