Оф, чакам я тая среща със смесени чувства...Ко викаш, Коста, басейн имало? Ми да се подготвим тогава...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Meril
-
Meril
Irka_fihi написа:Смесените чувства се пораждат от притеснението за дългия път с две деца, сняг, ала - бала...И като почнете да ми пушите навсякъде и цял ден пак ще трябва да стоя затворена в стаята с двете деца! Те затова.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Смесените чувства се пораждат от притеснението за дългия път с две деца, сняг, ала - бала...И като почнете да ми пушите навсякъде и цял ден пак ще трябва да стоя затворена в стаята с двете деца! Те затова.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Irka_fihi написа:А да видим!Краси, я ги питай ония в комплекса дал ша мое да си носим пиини?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Ах вие пияници!Няма ли да ви стигнат 1-2 ракийки,че от вкъщи с тубите пак.Не е европейско! А що се отнася до цигарите,Аз ги спрях на 31-ви и съм много доволен.Един пушач по-малко на масата по малко дим.Вече може да има доволни. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Ах вие пияници!Няма ли да ви стигнат 1-2 ракийки,че от вкъщи с тубите пак.Не е европейско! А що се отнася до цигарите,Аз ги спрях на 31-ви и съм много доволен.Един пушач по-малко на масата по малко дим.Вече може да има доволни. :D
Коментар
-
Meril
-
Що да не е уместно, бе Краси? Ние няма да шибнем тубата на масата,все пак! Сума ти пари ще вземат от нас за спане и ядене в механата, що да не си донесем наша пиячка? Такава ракия дет има у дОма, в никоя механа не могат да ни предложат!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар