Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.
    Прикачени файлове

Коментар

колегата е прав по заобиколния път е по проходим
      Live for speed

Коментар

Tuni написа:
        колегата е прав по заобиколния път е по проходим
        Ами тогава ще се разбереме на някоя от срещите ни преди това и нали ще се движим колона,няма проблем.Аз съм съгласен да минеме през петолъчката даже си мислих че от там си е пътя. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

точно така даже може да пием по нещо при една мадама на петолъчката
          Live for speed

Коментар

Tuni написа:
            точно така даже може да пием по нещо при една мадама на петолъчката
            Охо,тва е вече интересно.Имайки предвид,че съм пак сам,ще преработя заявката си за присъствие,а ако я взимаме да го оставям така??? :D
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
              Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.
              На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ? ама аз съм боец, пък да не говорим за моята вярна любов (типо) !
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                Immortal написа:
                На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ? ама аз съм боец, пък да не говорим за моята вярна любов (типо) !
                Теб ако те извикат за мохабет в Румъния и там ще отидеш....Две преспи ли ще те спрат, Коста- не се излагай
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                  kosta написа:
                  Immortal написа:
                  Теб ако те извикат за мохабет в Румъния и там ще отидеш....Две преспи ли ще те спрат, Коста- не се излагай
                  Ами така е и така трябва да е.И аз искам да отида през преспите.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kosta написа:
                    Има голяма вероятност и ние да сме там от петък, особено след като днес се поопаричих (дългоочаквания превод дойде!!!).Така че, ще ти препоръчам да се чуем по телефона като тръгнеш и да се уговорим да се чакаме на петолъчката

Коментар

Сигурно и аз ще цъфна, ама засега няма да се пиша в "оня" списък. Малко са спорни нещата, ама до 10.01. все ще съм наясно, де!
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Immortal написа:
                        kosta написа:
                        Има голяма вероятност и ние да сме там от петък, особено след като днес се поопаричих (дългоочаквания превод дойде!!!).Така че, ще ти препоръчам да се чуем по телефона като тръгнеш и да се уговорим да се чакаме на петолъчката
                        Ща са пОчваме от петък викаш, а ?
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Сериозно ме карате да се замисля.Ако има чалъм 1/2 да не е на работа ще дофтасам и аз в петък. :D
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И ние го мислим от петък, така, че ще се съберем поне две коли да пътуваме заедно)) Коста вече ти го споменах Направете темата със записването Важна....така не се вижда.

Коментар

Meril написа:
                              И ние го мислим от петък, така, че ще се съберем поне две коли да пътуваме заедно)) Коста вече ти го споменах Направете темата със записването Важна....така не се вижда.
                              Направена е като съобщение!Вижда се и е най отгоре!
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Направена е тази! Казвам за темата със записването!

Коментар

Working...
                                X