Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Tuni написа:колегата е прав по заобиколния път е по проходимFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Immortal написа:Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:kosta написа:Immortal написа:Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
kosta написа:На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ? ама аз съм боец, пък да не говорим за моята вярна любов (типо) !
Коментар
-
Immortal написа:kosta написа:На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ? ама аз съм боец, пък да не говорим за моята вярна любов (типо) !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Meril
И ние го мислим от петък, така, че ще се съберем поне две коли да пътуваме заедно)) Коста вече ти го споменах Направете темата със записването Важна....така не се вижда.
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар