Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    krasio_79bs написа:
    Списък на заявилите присъствие1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр.2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка! Wink6. VesMil и Милена - двама7. ilkor и Meril - 2 бр.8.Italian-за сега сам9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г.10. V.Vencislavov - 1бр.
    Краси един въпрос, че май невидях да пише някъде: как стои въпроса с музиката в заведението, че на Циговчарк нещо беше станал фал с нея ако не се лъжа?
    Това устройва ли те като отговор?Наблягат на радиоточките в дясно. Отделно през комплекса наминават и котленските виртуози
    Прикачени файлове
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Много взехме да се лигавим в таз тема.За това премествам списъка в отделна тема. Тук продължавайте да коментирате бъдещата среща, а в другата тема нека да е САМО списък.СПИСЪК ЗА СРЕЩАТА

Коментар

Immortal написа:
        Много взехме да се лигавим в таз тема.За това премествам списъка в отделна тема. Тук продължавайте да коментирате бъдещата среща, а в другата тема нека да е САМО списък.СПИСЪК ЗА СРЕЩАТА
        Дидо благодаря за отделната тема,наистина малко почнахме да се лигавим с темата.Ще помоля и тези които са си избрали вариант на меню за вечерята да го отбележат в списъка.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
          Кака - щангистка? Колеги, на мен ли нещо ми има или с всички ви е така?Преди малко се улових, че чакам с най-голямо нетърпение да дойде време за срещата. Нито Коледа (25.12), нито Нова година (31.12), нито на жена ми рождения ден (06.01) ме вълнуват толкова, колкото предстоящата среща...
          За добро или зло и при мен стоят така нещата ! Чакам срещата повече от всичко (и всички) !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз от изброените менюта си комплектовах едно Което означава,че и ние ще сме на свободна консумация)) Искам всички десерти :P :P :P

Коментар

Meril написа:
              Аз от изброените менюта си комплектовах едно Което означава,че и ние ще сме на свободна консумация)) Искам всички десерти :P :P :P
              Всички десерти означава всички колеги! Така ли да разбираме?

Коментар

По скоро всички видове специалитети на готвачА

Коментар

а фе дами и господа мн малко ора за сега сме се сабрали бре айде даваите повече да доидете
                  Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                    а фе дами и господа мн малко ора за сега сме се сабрали бре айде даваите повече да доидете
                    Е има време.Нали знаеш,че с наближаването на датата ще стават повече и повече.Дано се сберем всички в механата. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ако позволявя времето и ние ще дойдем,все пак няма да оставим колегите в толкова тежка ситуация я
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

точно така
                        Fiat Tipo 1.6

Коментар

Колеги, започна събирането на пари за нощувките.Изпращайте СУМИТЕ ЗА НОЩУВКА - 20 лв/човек/вечер или по ЕКОНТ на Красимир (описан е начина в първия пост), или с банков превод на:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод ми изпращайте лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Аз ще виждам постъпилите пари, но докато не взема извлечение от банката няма да знам от кой са, така че Л.С. е задължително.В момента в сметката има под 10 лв, и не очаквам други лични приходи по тази сметка.

Коментар

Immortal написа:
                            Колеги, започна събирането на пари за нощувките.Изпращайте СУМИТЕ ЗА НОЩУВКА - 20 лв/човек/вечер или по ЕКОНТ на Красимир (описан е начина в първия пост), или с банков превод на:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод ми изпращайте лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Аз ще виждам постъпилите пари, но докато не взема извлечение от банката няма да знам от кой са, така че Л.С. е задължително.В момента в сметката има под 10 лв, и не очаквам други лични приходи по тази сметка.
                            Що бе някой може да се обърка да ти прати лични средства по сметката?хахаха.Не ми се вярва,но кво пречи? :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бе вий пращайте за нощувките, пък като се съберат за едно ново Браво, ще видите

Коментар

Immortal написа:
                                Бе вий пращайте за нощувките, пък като се съберат за едно ново Браво, ще видите
                                Ами ще дадеш по едно завойче да си направим тогава.500човека по 50лв. и го вземаш.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X