z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Много взехме да се лигавим в таз тема.За това премествам списъка в отделна тема. Тук продължавайте да коментирате бъдещата среща, а в другата тема нека да е САМО списък.СПИСЪК ЗА СРЕЩАТА
Коментар
-
Immortal написа:Много взехме да се лигавим в таз тема.За това премествам списъка в отделна тема. Тук продължавайте да коментирате бъдещата среща, а в другата тема нека да е САМО списък.СПИСЪК ЗА СРЕЩАТА
Коментар
-
Immortal написа:Кака - щангистка? Колеги, на мен ли нещо ми има или с всички ви е така?Преди малко се улових, че чакам с най-голямо нетърпение да дойде време за срещата. Нито Коледа (25.12), нито Нова година (31.12), нито на жена ми рождения ден (06.01) ме вълнуват толкова, колкото предстоящата среща...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Meril
Аз от изброените менюта си комплектовах едно Което означава,че и ние ще сме на свободна консумация)) Искам всички десерти :P :P :P
Коментар
-
Italian написа:а фе дами и господа мн малко ора за сега сме се сабрали бре айде даваите повече да доидетеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колеги, започна събирането на пари за нощувките.Изпращайте СУМИТЕ ЗА НОЩУВКА - 20 лв/човек/вечер или по ЕКОНТ на Красимир (описан е начина в първия пост), или с банков превод на:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод ми изпращайте лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Аз ще виждам постъпилите пари, но докато не взема извлечение от банката няма да знам от кой са, така че Л.С. е задължително.В момента в сметката има под 10 лв, и не очаквам други лични приходи по тази сметка.
Коментар
-
Immortal написа:Колеги, започна събирането на пари за нощувките.Изпращайте СУМИТЕ ЗА НОЩУВКА - 20 лв/човек/вечер или по ЕКОНТ на Красимир (описан е начина в първия пост), или с банков превод на:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод ми изпращайте лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Аз ще виждам постъпилите пари, но докато не взема извлечение от банката няма да знам от кой са, така че Л.С. е задължително.В момента в сметката има под 10 лв, и не очаквам други лични приходи по тази сметка.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар