Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tuni написа:
    благодаря на всички колеги,които ме подкрепиха да се престраша за тази среща ,а срещата в "стз" е в 15:00 часа нали?
    да тогава са

Коментар

Днес ми пратиха пет варианта на менюта за вечерята.Днес нямам никакво време да ги прегледам и публикувам.Утре сутринта ще ги прегледам и публикувам във форума.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Днес ми пратиха пет варианта на менюта за вечерята.Днес нямам никакво време да ги прегледам и публикувам.Утре сутринта ще ги прегледам и публикувам във форума.
        Как ще имаш време!!!!!!!? То като се забъркаш с някоя кака така става винаги.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Кака - щангистка? Колеги, на мен ли нещо ми има или с всички ви е така?Преди малко се улових, че чакам с най-голямо нетърпение да дойде време за срещата. Нито Коледа (25.12), нито Нова година (31.12), нито на жена ми рождения ден (06.01) ме вълнуват толкова, колкото предстоящата среща...

Коментар

Immortal написа:
            Кака - щангистка? Колеги, на мен ли нещо ми има или с всички ви е така?Преди малко се улових, че чакам с най-голямо нетърпение да дойде време за срещата. Нито Коледа (25.12), нито Нова година (31.12), нито на жена ми рождения ден (06.01) ме вълнуват толкова, колкото предстоящата среща...
            Не е само с тебе така и много добре го знаеш. Аз пък днес гледах за възможните маршрути на картата и най-прекия не ми хареса. Все пак си мисля да планираме разходка и до Жеравна.Той Кирето хубу се представи, ами я какво доказателство е оставил само да охлажда бирите. (някой, ако си помисли, че е кацала летяща чиния - нищо такова)
            Прикачени файлове

Коментар

Личи и къде го рови туй яре!
              Прикачени файлове

Коментар

Бре на човек един ден ще му изскочи малко работа и ще му разпнете личният живот по форумски Малка грешка с менютата,били четири не пет.Ето ги вариантите.ВЕЧЕРЯІ вариант1. ракия 50- 1,50 лв.2. предястие зелева сарма - 2,50 лв.3. овчарска салата - 4,00 лв.4. свински карета по ичеренски- 8,50 лв.5. погача - 1,50 лв.6. бира - 2,00 лв.7. палачинка с мед и орехи - 2,00 лв.8. безалкохолно и мин. вода - 2,20 лв.Цена-24.20 лв.ІІ вариант 1. ракия - 1,50 лв.2. предястие карфиолени хапки - 2,50 лв.3. шопска салата - 3,00 лв.4. сач /свинско или пилешко/ - 10,00 лв.5. погача - 1,50 лв.6. вино /чаша/ - 2,50 лв.7. мезе асорти 50 гр. - 3,00 лв.8. еклер - 2,50 лв.9.безалкохолно и мин. вода - 2,20 лв.Цена-28.70ІІІ вариант1. ракия - 1,50 лв.2. предястие рулце ,,Ичера
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оффф огладнях
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

///// написа:
                    Immortal написа:
                    Не е само с тебе така и много добре го знаеш. Аз пък днес гледах за възможните маршрути на картата и най-прекия не ми хареса.Той Кирето хубу се представи, ами я какво доказателство е оставил само да охлажда бирите. (някой, ако си помисли, че е кацала летяща чиния - нищо такова)
                    Абе колеги,май сме толкова влюбени в тия срещи почти колкото в жените си.Тва зададе ли се среща не мога да погледна друг сайт.Още сядам на компа и първо в темата за срещата влизам да видя кво става и кой е написал нещо и само някой да се върже да ми пише отговор на мое съобщение почвам да се настройвам за последващ такъв.Ами тва е мания както се казва.Ставам вечер за срещи сутрин с кафето пак.Май съм маниак,а?Може ли някой да ми обясни тая болест?Не че искам да се излекувам.Краси,менютата много посни бе само по 50гр. ракийка.хахаха :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Краси,менютата много посни бе само по 50гр. ракийка.хахаха Very Happy
                      Митак за теб съм поръчал друго меню.1.Винена попара2.Греяно вино3.Ракия 3х100гр. (греяна или студена)4.Бира за капак.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

popara801 написа:
                        Краси,менютата много посни бе само по 50гр. ракийка.хахаха :D
                        Толкова трябва да е - останалото ще си го носим в багажниците. Перфектна работа, Краси!

Коментар

Списък на заявилите присъствие1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр.2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка! Wink6. VesMil и Милена - двама7. ilkor и Meril - 2 бр.8.Italian-за сега сам9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г.10. V.Vencislavov - 1бр.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Краси,менютата много посни бе само по 50гр. ракийка.хахаха Very Happy
                            Митак за теб съм поръчал друго меню.1.Винена попара2.Греяно вино3.Ракия 3х100гр. (греяна или студена)4.Бира за капак.
                            Сърдечно благодаря за менюто.Надявам се не го приемаш като обида,щото това изречение беше в кръга на шегата и мисля го разбра.Наистина голямо благодаря за отделеното време тази среща да стане факт.И за всички четящи:ЗАПИСВАЙТЕ СЕ,а не замисляйте се Искам да е утре нямам търпениееееее.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Списък на заявилите присъствие1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр.2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка! Wink6. VesMil и Милена - двама7. ilkor и Meril - 2 бр.8.Italian-за сега сам9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г.10. V.Vencislavov - 1бр.
                              Краси един въпрос, че май невидях да пише някъде: как стои въпроса с музиката в заведението, че на Циговчарк нещо беше станал фал с нея ако не се лъжа?
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Само да внеса малко яснота, че не е коректно иначе.Животното от снимката го осигури Явор Митев, а аз бях само приносител.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X