Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Meril написа:
    Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!
    То и в твоита може ама аз знам ти с коя кола ще си За мранкането нямам равна
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

да дойда ли как няма има време до тогава да се надяваме че времето ще позволи срещата да се проведе
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
        Meril написа:
        Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!
        Я и двете булки при мен.Имам нужда от помощен персонал.
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр. 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама 7. ilkor и Meril - 2 бр. 8.Italian-за сега сам 9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г. 10. V.Vencislavov - 1бр.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Red Storm написа:
            dzvqroto-qnisZ написа:
            Meril написа:
            Е колега ти пък си много алчен,ся остави някоя красавица и при нас на масата а може и ти да оставиш тоя параход и да дойдеш в хотелчето на топло. :D :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Red Storm написа:
              dzvqroto-qnisZ написа:
              Meril написа:
              Колега така като ме гледаш дали ставам за помощен персонал

Коментар

Tuni написа:
                здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
                Колега идвай тази неделя от 15 на Техномаркета паркинга да се запознаем и сме там.Ние всяка неделя сме на този паркинг така,че заповядай не се притеснявай.Ще ни познаеш по ръмжащите бегачки. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Tuni написа:
                  здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
                  Колега Tuni, знаеш ли, като ти прочетах поста и се върнах мислено назад в моята първа национална среща - тогава беше на Арбанаси. Познавах само един-двама колеги и то бегло. И така стана, че аз бях от първите пристигнали и се притеснявах като дойдат и останалите как ще ме приемат. И по едно време се задава колона фиати, предвождани от една алфа 156. Тогава за пръв път като на парад пред мен минаха stenli, kilar, GTipo, mayska, JU, Fire 8V, pinky, ilkor, mme... и изобщо в първия момент не можеш да направиш връзка между живия човек и ника му във форума. И веднага започват да се държат, все едно се познаваме от 100 години.Та така... Абстрахирай се от това "ама аз не познавам никой" и идвай, защото това не е причина. Ще те чакаме да дойдеш и ти.

Коментар

Meril написа:
                    Red Storm написа:
                    dzvqroto-qnisZ написа:
                    Meril написа:
                    Колега така като ме гледаш дали ставам за помощен персонал
                    Зависи какво разбираш под това.Извинете ме ,ако съм Ви обидил.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

///// написа:
                      Tuni написа:
                      Колега Tuni, знаеш ли, като ти прочетах поста и се върнах мислено назад в моята първа национална среща - тогава беше на Арбанаси. Познавах само един-двама колеги и то бегло. И така стана, че аз бях от първите пристигнали и се притеснявах като дойдат и останалите как ще ме приемат. И по едно време се задава колона фиати, предвождани от една алфа 156. Тогава за пръв път като на парад пред мен минаха stenli, kilar, GTipo, mayska, JU, Fire 8V, pinky, ilkor, mme... и изобщо в първия момент не можеш да направиш връзка между живия човек и ника му във форума. И веднага започват да се държат, все едно се познаваме от 100 години.Та така... Абстрахирай се от това "ама аз не познавам никой" и идвай, защото това не е причина. Ще те чакаме да дойдеш и ти.
                      Наистина си е така колега.На първа среща е много важно как ще те приемат,защото не знаеш какво да очакваш и притеснението си личи.Затова смело напред на колегата ако дойде тази неделя ще ни види,че сме пекани и прегорели някои от нас и на втората среща ще има чувството че е идвал една година по срещи и се познаваме отдавна.А Аз се притеснявам от Вас колегите от Варна и София малко въпреки,че не съм притеснителен,но малко съм като на тръни въпреки,че бяхме заедно на Цигов чарк макар че там малко беше тесничко и се наложи да сме във външната зала пак си намерихме сродни души и си прекарахме много незабравимо.Хайде,че пак се отплеснах,защо ли много обичам да го правя?Нямам търпение за тази среща вече да се съберем войводите на едната маса и да вдигнем тежката наздравица.ПОЗДРАВИ и до скоро. :D :D :D
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        На първа среща е много важно как ще те приемат
                        Бе ти дръж една дамаджана червено вино в едната ръка и печена пуйка в другата, пък не се притеснявай как ще те приемат.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          popara801 написа:
                          На първа среща е много важно как ще те приемат
                          Бе ти дръж една дамаджана червено вино в едната ръка и печена пуйка в другата, пък не се притеснявай как ще те приемат.
                          Така е.Я виж бат’ ти Киро как се представи:

Коментар

благодаря на всички колеги,които ме подкрепиха да се престраша за тази среща ,а срещата в "стз" е в 15:00 часа нали?
                            Live for speed

Коментар

Tuni написа:
                              благодаря на всички колеги,които ме подкрепиха да се престраша за тази среща ,а срещата в "стз" е в 15:00 часа нали?
                              Чак пък да се престрашиш Няма да ти вадят зъб Колега Даже и на тази на 16ти трябва да дойдеш

Коментар

да,ще се помъча и на 16.01 да съм там
                                Live for speed

Коментар

Working...
                                X