Meril написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
dzvqroto-qnisZ написа:Meril написа:Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр. 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама 7. ilkor и Meril - 2 бр. 8.Italian-за сега сам 9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г. 10. V.Vencislavov - 1бр.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Red Storm написа:dzvqroto-qnisZ написа:Meril написа:Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril
Red Storm написа:dzvqroto-qnisZ написа:Meril написа:Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!
Коментар
-
Tuni написа:здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Tuni написа:здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
Коментар
-
Meril написа:Red Storm написа:dzvqroto-qnisZ написа:Meril написа:Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
///// написа:Tuni написа:здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:На първа среща е много важно как ще те приематVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Meril
Tuni написа:благодаря на всички колеги,които ме подкрепиха да се престраша за тази среща ,а срещата в "стз" е в 15:00 часа нали?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар