Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Колеги,време е да престъпим към реализацията на така очакваната среща с преспиване(препиване).Мястото е уточнено,датата е 16.01.2010.(събота). По предварителни уговорки цената за нощувка е 20 лв. на човек.Очаквам да ми се обадят и да уточним две менюта за вечерята на цени от 20 и 30 лв. С цел уточняване на точна бройка желаещи за среща ще ви помоля да направим списък с желаещи.Парите за резервацията ще се превеждат на мен с паричен превод на "Еконт".Превода става само от офис до офис на Еконт. Таксата за паричен превод е 1,2% от превежданата сума(0,60 ст. за превод от 50лв). Сумите ще се превеждат на името на Красимир Димитров Иванов тел.0885 08 22 83.Адреса на офиса на Еконт е : Бургас;к-с "Славейков" бл 55; вх "Т".След всеки получен запис ще обновявам списъка с получени пари за нощувки и вечеря.До няколко дена ще публикувам менютата.Повече информация и снимки на к-с Дивеците http://www.divetsite.com/Сумите САМО ЗА НОЩУВКИТЕ изпращайте или по ЕКОНТ по гореописания начин, или по сметка:Обединена Българска Банка (ОББ)IBAN: BG39-UBBS-8381-1013-1191-16BIC: UBBSBGSFДеян Йорданов АтанасовВ основание за плащане посочвайте ника си и броя нощувки.След извършване на превод изпращайте на Immortal лично съобщение с подробности за извършения превод - кога, колко.Позволих си да редактирам заглавието на темата.Пояснявам, че срещата е предварително замислена като регионална, за юго-източна България, като разбира се, всеки колега (и/или колежка) от където и да е е добре дошъл, стига да има желание и възможност. Ще се радваме, ако спонтанно срещата прерастне в национална.Immortal
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Краси, не си уточнил по колко пари да се изпращат за резервацията.Предплащане на 100%, или някаква сума по-малка - да речем 20-30-50% от сумата за спане, или от общата сума (спане плюс храна) ?

Коментар

Immortal написа:
      Краси, не си уточнил по колко пари да се изпращат за резервацията.Предплащане на 100%, или някаква сума по-малка - да речем 20-30-50% от сумата за спане, или от общата сума (спане плюс храна) ?
      Очаквам да ми се обадят от управата на комплекса за да уточним кога и колко трябва да са изпратените пари.Надявам се до неделя да имам яснота по въпроса.А и нали ще трябва да се видят и менютата преди да се пратят пари.Трябва да се уточни и някаква евентуална бройка на присъстващите.Списък на заявилите присъствие:1. krasio_79bs-Красимир
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Immortal написа:
        Очаквам да ми се обадят от управата на комплекса за да уточним кога и колко трябва да са изпратените пари.Надявам се до неделя да имам яснота по въпроса.А и нали ще трябва да се видят и менютата преди да се пратят пари.Трябва да се уточни и някаква евентуална бройка на присъстващите.
        Списък на заявилите присъствие:1. krasio_79bs-Красимир2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Изглежда страхотно дано времето не попречи въпреки ,че според гугъл ърф денивелацията е само около 470 метра.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Идеята е супер!Имам само две оплаквания:1. 322км от София - това означава да се тръгне в петък, щото иначе ще отидем да спим в събота.2. Трудно ще е всеки да отиде до офис на Еконт - аз например предпочитам да пратя пари по електронен път. Иначе ще трябва да търча до еконт в работното им време. Или има друг начин?
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
              Идеята е супер!Имам само две оплаквания:1. 322км от София - това означава да се тръгне в петък, щото иначе ще отидем да спим в събота.2. Трудно ще е всеки да отиде до офис на Еконт - аз например предпочитам да пратя пари по електронен път. Иначе ще трябва да търча до еконт в работното им време. Или има друг начин?
              Идеята принципно беше да се съберем колегите от югоизточна България,не очаквах да има интерес и от София :D Ако имаш интерес и желание за срещата ще се разберем как е ти е удобно пътуването и резервацията.Идеята за Еконта ми хрумна поради факта че имат много скромна такса за превода,а и офиса им е точно под нас което ме улеснява и ми спестява разходките до банката.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мда, за подобна среща идеята излезе на срещата Бургас/Ямбол/Сливен/Нова/Стара Загора преди няколко седмици.Разбира се, всеки който има мерак и възможност ще бъде добре дошъл. Списък на заявилите присъствие:1. krasio_79bs-Красимир2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр.

Коментар

krasio_79bs написа:
                  GTipo написа:
                  Идеята принципно беше да се съберем колегите от югоизточна България,не очаквах да има интерес и от София :D Ако имаш интерес и желание за срещата ще се разберем как е ти е удобно пътуването и резервацията.Идеята за Еконта ми хрумна поради факта че имат много скромна такса за превода,а и офиса им е точно под нас което ме улеснява и ми спестява разходките до банката.
                  Разликата между срещите близо до София, и тези, близо до морето е в това, че повечето се организират от хора близо до София.Ако това се промени, че да стане поне 50 на 50 ще е супер!Може желаещите от тук да се запишат в отделен списък, и да преведат парите наведнъж, като бройката се разисква в тази тема.С парите да се преведе и списъка.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

[quote="Immortal"]Мда, за подобна среща идеята излезе на срещата Бургас/Ямбол/Сливен/Нова/Стара Загора преди няколко седмици.Разбира се, всеки който има мерак и възможност ще бъде добре дошъл. Списък на заявилите присъствие:Ееееееееее най-накрая да се започне с този списък.Айде народееееее.1. krasio_79bs-Красимир2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И още един въпрос?Кога е крайният срок за превеждане на сумата и колко е самата сума?Благодаря предварително за отговора.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

УХААААААААААААААААААААААА! Аз и Живка отново на път! 1. krasio_79bs-Красимир 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка!

Коментар

popara801 написа:
                          И още един въпрос?Кога е крайният срок за превеждане на сумата и колко е самата сума?Благодаря предварително за отговора.
                          Не четеш Митак.Чакам да ми се обадят за тези подробности.Пуснах темата за да може да добием представа колко човека са сериозни за присъствие и да знаем колко да са резервираните места.Без брой на хората няма как да ни кажат точната сума,а и менютата за механата чакам.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тоя път и Ние сме на линия.1. krasio_79bs-Красимир2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка! Wink6. VesMil и Милена - двама Само че и мен не ме кефи по ЕКОНТ за парите , Аз предпчитам по електорнен път да ги пусна.За целта ще ми трябва банкова сметка.П.П Ако се наложи ще ги пратя и по ЕКОНТ

Коментар

За колегите, които не ги кефи варианта с ЕКОНТ, ще дам банкова сметка.Нека се уточни първо до кога и по колко да се плаща, и ще я напиша.

Коментар

Working...
                              X