Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ама не могат да ме задължат да си платя куверт, нали? Да се оправят - аз куверт НЕ ИСКАМ!!!
    Никой не може да те задължи каквото и да е

Коментар

Irka_fihi написа:
      Ама не могат да ме задължат да си платя куверт, нали? Да се оправят - аз куверт НЕ ИСКАМ!!!
      Аз и без това ще идвам с парахода,щото Стильо няма зимни гуми.Можем да направим алтернативна маса за некувертаджии.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Irka_fihi написа:
        Спокойнооо,сега разговарях пак с управата на комплекса.Няма никакъв проблем който иска да е на свободна консумация.Така че,ако куверта ви притеснява няма да сте на куверт,ще хапвате и пийвате каквото си пожелаете на място.Колегата Red Storm да попълва списъка смело
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

колега Red Storm направо ще обереш всички точки с "парахода" както го нарече ти
          Fiat Tipo 1.6

Коментар

дано само атмосферните условия да позволяват да се добере това голямо нещо до комплекса
            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Аз все още съм в дълбок размисъл ...
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Допълвам списъка: 1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр. 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама 7. ilkor и Meril - 2 бр. 8.Italian-за сега сам 9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Кат’ гледам се събираме националния отбор!

Коментар

взема и аз да дойда ли
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Princo написа:
                      Аз все още съм в дълбок размисъл ...
                      Ти не каза ли,че си аут от тази среща?Аз доколкото си спомням е така,ама ти си знаеш....
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
                        Live for speed

Коментар

Tuni написа:
                          здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
                          Срещата е повод да се запознаеш с ВСИЧКИ важни клечки:PНие още размишляваме и си мисля,че ще е в положителната посока ако пък ли не започвам с мрънкането и подскачане на един крак(има успех)
                          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                            Tuni написа:
                            Срещата е повод да се запознаеш с ВСИЧКИ важни клечки:PНие още размишляваме и си мисля,че ще е в положителната посока ако пък ли не започвам с мрънкането и подскачане на един крак(има успех)
                            Направо почвай да подскачаш на един крак.От Китен не можем да се засечем по срещите.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              dzvqroto-qnisZ написа:
                              Tuni написа:
                              Направо почвай да подскачаш на един крак.От Китен не можем да се засечем по срещите.
                              Тъй вярно!Нямаш си на представа какво мрънкало съм(кой може да ми откаже на мен) В на Илко колата ще се вместя и ще дойда аааа то така без моя контрол нестава!Как го мислите Вие???
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Гледай я ти как се нагоди? В мойта не може ли :P Що се отнася до мрънкането....признах те!

Коментар

Working...
                                X