Ама не могат да ме задължат да си платя куверт, нали? Да се оправят - аз куверт НЕ ИСКАМ!!!
Спокойнооо,сега разговарях пак с управата на комплекса.Няма никакъв проблем който иска да е на свободна консумация.Така че,ако куверта ви притеснява няма да сте на куверт,ще хапвате и пийвате каквото си пожелаете на място.Колегата Red Storm да попълва списъка смело
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Допълвам списъка: 1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр. 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама 7. ilkor и Meril - 2 бр. 8.Italian-за сега сам 9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
Срещата е повод да се запознаеш с ВСИЧКИ важни клечки:PНие още размишляваме и си мисля,че ще е в положителната посока ако пък ли не започвам с мрънкането и подскачане на един крак(има успех)
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
Срещата е повод да се запознаеш с ВСИЧКИ важни клечки:PНие още размишляваме и си мисля,че ще е в положителната посока ако пък ли не започвам с мрънкането и подскачане на един крак(има успех)
Направо почвай да подскачаш на един крак.От Китен не можем да се засечем по срещите.
Направо почвай да подскачаш на един крак.От Китен не можем да се засечем по срещите.
Тъй вярно!Нямаш си на представа какво мрънкало съм(кой може да ми откаже на мен) В на Илко колата ще се вместя и ще дойда аааа то така без моя контрол нестава!Как го мислите Вие???
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар