Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Meril
-
Irka_fihi написа:Ама не могат да ме задължат да си платя куверт, нали? Да се оправят - аз куверт НЕ ИСКАМ!!!
Коментар
-
Аз все още съм в дълбок размисъл ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Допълвам списъка: 1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр. 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама 7. ilkor и Meril - 2 бр. 8.Italian-за сега сам 9. Kosta и Майя - 2 места за 15-16.01.2010 г.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Tuni написа:здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо..."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Tuni написа:здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо...
Коментар
-
krasio_79bs написа:dzvqroto-qnisZ написа:Tuni написа:здр.колеги мен ми се идва,но не познавам никой ако тази седмица колегите от "стз"ще правят срещта в неделя може да размисля нещо..."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Meril
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар