Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, с.Ичера не е забутано някъде в планините, а се намира близо до главния път Петолъчката - Котел - Русе. Пътят се почиства постоянно, както и отсечката от Градец до Ичера. В Ичера е пълно с подобни комплекси и те точно зимата си изкарват парите, така че пътят ще е чист. Няма сериозни завои или наклони. Да не ви притесява това, дори да има сняг (надявам се да има).

Коментар

Аз още не сам сигурен но до няколко дена ще разбера дали ще сам в списака на ПРЕПИВЩИТЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
      Fiat Tipo 1.6

Коментар

Ичера не е кои знае какво препядствие за който и да било ФИАТ с ЗИМНИ ГУМИ разбира се
        Fiat Tipo 1.6

Коментар

Допълвам списъка:1. krasio_79bs-Красимир 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама7. ilkor и Meril - 2 бр.

Коментар

ilkor написа:
            Допълвам списъка:1. krasio_79bs-Красимир 2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр. 3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр 4. popara801+кака-2бр. 5. Живко и Живка! Wink 6. VesMil и Милена - двама7. ilkor и Meril - 2 бр.
            :D :D
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Може ли и аз да напиша нещо? Предварително благодаря! Не мога да се стърпя да не поправя една правописна грешка в името на комплекса - пише се "ДивАците", което дава отговор на моя въпрос, защо Краси се е спрял точно на това място. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Сега по същество - желание да дойдем имаме, и то голямо, но имаме проблем, и той не е разстоянието! Ще направим всичко възможно да присъстваме на джамбурето, но не можем да кажем отсега. Всичко зависи от финансовите ни постъпления за януари. Кога е крайният срок за записване и Краси, много те моля, попитай има ли проблем да си поръчваме на място. Не съм фен на куверти, готови менюта и т.н.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Може ли и аз да напиша нещо? Предварително благодаря! Не мога да се стърпя да не поправя една правописна грешка в името на комплекса - пише се "ДивАците", което дава отговор на моя въпрос, защо Краси се е спрял точно на това място. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Сега по същество - желание да дойдем имаме, и то голямо, но имаме проблем, и той не е разстоянието! Ще направим всичко възможно да присъстваме на джамбурето, но не можем да кажем отсега. Всичко зависи от финансовите ни постъпления за януари. Кога е крайният срок за записване и Краси, много те моля, попитай има ли проблем да си поръчваме на място. Не съм фен на куверти, готови менюта и т.н.
                За краен срок мисля че е добре да е 10.01.2010. Естествено може да се поръчва и на място,но тогава не знам как ще се справят в кухнята и колко време ще се чака за поръчка.И за името на комплекса да уточним, може да е и "Девиците"
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз също предпочитам свободната консумация.Краси,разпитай има ли и такава възможност.Ако отговора е положителен,пишете и мен.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Дали пак да не сменим заглавието на темата Очевидно е, че срещата няма да е регионална...пък и щом има 60 места, все ще се смесим някак...

Коментар

Immortal написа:
                      Дали пак да не сменим заглавието на темата Очевидно е, че срещата няма да е регионална...пък и щом има 60 места, все ще се смесим някак...
                      Ами нищо не пречи да я напишете НАЦИОНАЛНА щом има желаещи кво по-хубаво от това да си организираме един извънреден Италфест.Дай боже. :D :D :D
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ще стане пак мазалото... 10.01 е добра дата за краен срок, надявам се, че дотогава ще знаем каква е хавата. Не за друго, ама до 10.01 вкл. ни предстоят 2 рождени и 2 именни дни, та ще пада едно черпене... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Ще стане пак мазалото...
                          Със сигурност ще е така.Да доживеем до 2010 та тогава ще се запишем ако ще идваме.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Допълвам списъка:1. krasio_79bs-Красимир +1/2 = 2бр.2. z_sutrov Живко и 1/2 - 2бр.3. Immortal и буля Имморталица - 2 бр4. popara801+кака-2бр.5. Живко и Живка! Wink6. VesMil и Милена - двама7. ilkor и Meril - 2 бр.8.Italian-за сега сам
                            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Ако сме повече хора е нормално да искат куверти. Съмнявам се да се съгласят да е на свободна консумация

Коментар

Ама не могат да ме задължат да си платя куверт, нали? Да се оправят - аз куверт НЕ ИСКАМ!!!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X