Колеги, с.Ичера не е забутано някъде в планините, а се намира близо до главния път Петолъчката - Котел - Русе. Пътят се почиства постоянно, както и отсечката от Градец до Ичера. В Ичера е пълно с подобни комплекси и те точно зимата си изкарват парите, така че пътят ще е чист. Няма сериозни завои или наклони. Да не ви притесява това, дори да има сняг (надявам се да има).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Може ли и аз да напиша нещо? Предварително благодаря! Не мога да се стърпя да не поправя една правописна грешка в името на комплекса - пише се "ДивАците", което дава отговор на моя въпрос, защо Краси се е спрял точно на това място. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Сега по същество - желание да дойдем имаме, и то голямо, но имаме проблем, и той не е разстоянието! Ще направим всичко възможно да присъстваме на джамбурето, но не можем да кажем отсега. Всичко зависи от финансовите ни постъпления за януари. Кога е крайният срок за записване и Краси, много те моля, попитай има ли проблем да си поръчваме на място. Не съм фен на куверти, готови менюта и т.н."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Може ли и аз да напиша нещо? Предварително благодаря! Не мога да се стърпя да не поправя една правописна грешка в името на комплекса - пише се "ДивАците", което дава отговор на моя въпрос, защо Краси се е спрял точно на това място. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Сега по същество - желание да дойдем имаме, и то голямо, но имаме проблем, и той не е разстоянието! Ще направим всичко възможно да присъстваме на джамбурето, но не можем да кажем отсега. Всичко зависи от финансовите ни постъпления за януари. Кога е крайният срок за записване и Краси, много те моля, попитай има ли проблем да си поръчваме на място. Не съм фен на куверти, готови менюта и т.н.
Коментар
-
Immortal написа:Дали пак да не сменим заглавието на темата Очевидно е, че срещата няма да е регионална...пък и щом има 60 места, все ще се смесим някак...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ще стане пак мазалото... 10.01 е добра дата за краен срок, надявам се, че дотогава ще знаем каква е хавата. Не за друго, ама до 10.01 вкл. ни предстоят 2 рождени и 2 именни дни, та ще пада едно черпене... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
Ако сме повече хора е нормално да искат куверти. Съмнявам се да се съгласят да е на свободна консумация
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар